אחרי שלושה משחקים ברציפות ללא ניצחון בכל המסגרות, מכבי תל אביב תארח מחר (ראשון, 20:30) את מכבי חיפה במטרה לחזור למסלול. הצהובים שבו מסרביה, שם אירחו את דינמו זאגרב בליגה האירופית, ולא יסתפקו בדבר מלבד ניצחון. הם לא הפסידו למכבי חיפה בשבעה משחקים ברציפות בכל המסגרות (חמישה ניצחונות ושתי תוצאות תיקו).
המאמן ז'ארקו לאזטיץ' ערך היום מסיבת עיתונאים ובה התייחס להפסד בחמישי: "ספגנו בהתקפות מעבר ולא היינו חזקים מאוד בלחץ, שזה בדרך כלל הנקודה החזקה שלנו. אבל המשכנו לשחק בדרך שלנו. זו הליגה האירופית, נענשים על טעויות. אי אפשר להשוות בין המפעלים. עדיף היה לשחק בקונפרנס ליג? היינו מנצחים שם והיו מדברים אחרת. זה מגוחך. שיחקנו את הכדורגל שלנו וזה מה שחשוב מבחינתי".
לקראת מכבי חיפה: "כיף לחזור לשחק לעיני הקהל שלנו, אני לא יכול לחכות למשחק ומקווה שהשחקנים באותו מצב. ניקולאסקו מרגיש טוב יותר, שחר סובל מרגישות וסיסוקו בספק. דור פרץ הוא חלוץ מבחינתנו. לפעמים כשאנחנו מתגוננים הוא משחק כ-10 או כ-8, אבל מבחינתנו הוא כמו חלוץ. לא יהיה משחק קל, אף אחד לא מדבר על זה. אולי בתקשורת, לא אצלנו. אנחנו מכבדים מאוד את מכבי חיפה. איך אפשר לדבר על משחק קל מול יריבה שספגה רק שלושה שערים והייתה טובה יותר מהפועל באר שבע עד שספגה את השער? נצטרך להיות במיטבנו, יהיה משחק קשה מול יריבה קשוחה ומאומנת. אף פעם לא יכול להיות משחק קל נגד מכבי חיפה".
יתרון (5) 47
19:45

אסטון וילה

יאנג בויז
(2+)
אסטון וילה בפורמה נהדרת, גם מבחינה התקפית וגם מבחינה הגנתית. ליאנג בויז יהיה קשה מאוד לאתגר את וילה במשחק חוץ
רגיל (5) 89
19:45

פיינורד

סלטיק
פיינורד עם 3 הפסדים רצופים בכל המסגרות והיא נראית רע מאוד. יהיה לה קשה מאוד מול סלטיק הקשוחה שכהרגלה משייטת בסקוטלנד. יהיה משחק קשוח שיסתיים בשוויון
יתרון (5) 236
22:00

מכבי תל אביב
(1+)

ליון
ליון כבר חזרה מהפגרה בעוד מכבי תל אביב לא שיחקה כבר שלושה שבועות, ויצאה לפגרה במומנטום רע מאוד. למרות שליון לא בשיאה כרגע, היא עדיין פייבוריטית ברורה מול מכבי תל אביב שיש לה הרבה בעיות בחלק ההגנתי. ליון תנצל זאת לטובתה ותנצח כאן ביותר מגול
רגיל (6) 270
22:00

חטאפה

אלצ'ה
חטאפה מדורגת במקום השביעי, נקודה אחת מעל אלצ'ה שממוקמת עשירית. חטאפה מגיעה לאחר שני הפסדים רצופים, בעוד אלצ'ה צוברת שתי תוצאות תיקו – כולל תיקו מרשים נגד ריאל מדריד במחזור האחרון. בהתחשב בכושר הנוכחי של שתי הקבוצות, נראה שזהו מפגש שקול במיוחד, והתחושה היא שהנקודות יחולקו בין השתיים.
המגן טייריס אסנטה: "שיחקנו טוב מאוד נגד פאוק וגם נגד דינמו זאגרב. את סכנין יכולנו לנצח. אנחנו קבוצה טובה מאוד, גם אחרי התוצאות האחרונות. אם אתה משחק עבור מכבי, מצפים ממך לנצח בכל משחק וצריך לדעת לעמוד בלחץ הזה. אנחנו לא מסתכלים על אחרים, רק על עצמנו. עייפות? אנחנו לא מחפשים תירוצים. אנחנו שחקני כדורגל שרוצים לשחק. זו העבודה שלנו, אנחנו אוהבים לשחק כדורגל".
על עצמו: "אני מנסה לשפר את עצמי ולהיות טוב יותר. אני שמח שאני מקבל הרבה דקות ועוזר לקבוצה. כולנו צריכים להשתפר בנוגע לספיגת השערים. יש חיבור טוב עם השחקנים החדשים בהגנה וכיף לשתף איתם פעולה".
על מכבי חיפה: "זו קבוצה חדשה, גם אנחנו קבוצה חדשה. מכבי חיפה תמיד טובה ויהיה משחק קשה, אנחנו נערכים לכך".
