עומרי גאנדלמן הבקיע הערב (שישי) את שערו השלישי העונה בליגה הבלגית, כשסידר לגנט ניצחון ביתי 1:2 על שרלרואה. הקשר הישראלי הכריע את ההתמודדות עם נגיחה מקרוב בדקה ה-71 והוחלף 18 דקות לאחר מכן. הניצחון (רביעי בחמשת המחזורים האחרונים) העלה את גנט לפחות זמנית אל המקום השלישי בבלגיה.
* תאי עבד העלה את מאזנו בליגת המשנה בהולנד לארבעה שערים כשהציל את מילואי פ.ס.וו איינדהובן מהפסד במשחק החוץ מול אוס. המארחת הובילה 0:1, אבל בתוספת הזמן הצליח הקשר הישראלי להשתחרר משמירה של שני שחקנים בקצה הימני של הרחבה, ומ-14 מטרים שיגר כדור חזק בחצי גובה אל הפינה הרחוקה וקבע 1:1. פ.ס.וו שלישית עם 20 נקודות אחרי 10 מחזורים.
* ניקיטה סטוינוב המשיך להצטיין במדי דינמו בוקרשט עם 90 דקות ושער נקי בניצחון החוץ 0:1 על אוניראה סלובוזיה. קבוצתו במקום השני בליגה הרומנית ובמאזנה הפסד בודד ב-12 מחזורים. סטיפה פריצה, אקס מכבי תל אביב, קם מהספסל בדקה ה-60 והכריע בחלוף חמש דקות.
צפו בשער של תאי עבד
Abed saves the day for Jong PSV with an incredible goal?pic.twitter.com/Y53ixsCud9
— Inside1913 | PSV Eindhoven (@Inside1913) October 3, 2025
* רמזי ספורי שיחק 68 דקות בהרכב אנטליאספור, שהובסה במגרשה 5:2 על ידי ריזספור במחזור השמיני בליגה הטורקית. היא נמצאת כרגע במקום התשיעי בטבלה.
* בר כהן פתח בהרכב אראז והוחלף בהפסקה בניצחון הביתי 0:2 על אימיסלי. קבוצתו עלתה לפחות זמנית למקום הראשון בליגה האזרית, כשבמאזנה 14 נקודות אחרי שבעה מחזורים.