מכבי נתניה, שרשמה שני ניצחונות ליגה רצופים, תארח ביום ראשון את בני סכנין. נתניה תגיע למשחק עם סגל חסר, בעיקר בעמדות הבלמים, כאשר סאבה חבדגיאני גמר את העונה בשל קרע ברצועה הצולבת, מוחמד ג'טיי שסובל גם הוא מפציעה בברכו צפוי להיעדר כחודשיים, וגם איתי בן שבת שמחלים מדלקת בשריר המפשעה, בספק גדול למשחק.
"כמו שאמרתי אחרי המשחק הקודם, אני מקווה ששני הניצחונות ייתנו בטחון לשחקנים", אמר המאמן יוסי אבוקסיס. "התחלנו את העונה עם חוסר בטחון וגם בחוסר שחקנים, והשחקנים החדשים שהצטרפו עוזרים לנו. מקווה שהניצחונות ייתנו בטחון ואנחנו צריכים להיות מאוד מוכנים במשחק הזה, כי אנחנו הולכים לשחק מול קבוצה קשה מאוד. זו קבוצה שמתחזקת תוך כדי העונה, אחרי שהגיעו אליהם שחקנים, כך שאני מקווה שנמשיך ביכולת הטובה".
רגיל (4) 156
14:30

בורקינה פאסו

גינאה המשוונית
בורקינה פאסו מגיעה כפייבוריטית ברורה בזכות סגל מוכשר שכולל שחקנים מובילים באירופה והיסטוריה של הצלחות בטורניר. גינאה המשוונית היא נבחרת עיקשת שידועה ביכולתה להפתיע את הגדולות.
יתרון (4) 187
17:00

אלג'יריה

סודן
(1+)
אלג'יריה, אחת המועמדות לזכייה בטורניר כולו, מחפשת להתחיל ברגל ימין ולהשכיח את האכזבות מהטורנירים האחרונים. סודאן נחשבת לאנדרדוג מובהק במשחק הזה ותנסה בעיקר להתגונן ולצאת להתקפות מתפרצות.
יתרון (4) 258
18:30

מ.ס צפת
(16+)

עירוני אילת
ליין גבוה מאוד אך בצדק. צפת נראית רע מאוד העונה ושקועה בתחתית הטבלה. הפועל אילת עם סגל מצוין שיותר מראוי לעלות ליגה. לצפת יהיה קשה מאוד כאן, על אף הביתיות. אילת מעל הליין
יתרון (4) 268
18:35

בני הרצליה

הפועל חולון
(2+)
הרצף הנהדר של הרצליה נעצר אצל הפועל תל אביב אך היא נראית טוב מאוד כבר חודש. חולון עם 4 ניצחונות רצופים, אך היא פחות מרשימה והיריבות שלה לא היו חזקות במיוחד. הרצליה תנצח בביתה
יתרון (4) 293
19:30

חוף השנהב

מוזמביק
(1+)
אלופת אפריקה המכהנת פותחת את מסע ההגנה על התואר עם סגל עמוק ונוצץ. מוזמביק מגיעה במומנטום חיובי מהמוקדמות, אך היא תתקשה מאוד לעצור את הלחץ והעוצמה הפיזית של ה"פילים".
יתרון (4) 322
20:55

הפועל ירושלים

אליצור נתניה
(14+)
הפועל ירושלים מגיעה אחרי שני הפסדים לא נעימים להרצליה ובאר שבע בחוץ. נתניה לא מספיק טובה, פשוט כך. אין לירושלים את הפריבילגיה לזלזל במשחק הזה במצבה הנוכחי, והיא תביס את האורחת החלשה
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
"אני חושב שלקהל שלנו יש כוח גדול", הוסיף המאמן לקראת המשחק הביתי ביום ראשון. "בטח במשחקי הבית שלנו, כשהם דוחפים אותנו, זה נותן בטחון לשחקנים ואני מקווה שניתן להם סיבה טובה לעודד אותנו ולהמשיך את רצף הניצחונות. נצטרך להיות מאוד מוכנים ואנחנו צריכים לדעת לנצח משחקים כאלה".


