מכבי תל אביב סופרת שלושה משחקים רצופים ללא ניצחון בכל המסגרות, והבוקר (שישי) הגיעה הודעה מפתיעה מהמועדון על שינוי ארגוני: בן מנספורד ישמש מעתה כמנהל המקצועי, ואילו לתפקיד המנכ"ל ישוב ג'ק אנגלידיס.
אנגלידיס, יד ימינו של מיטש גולדהאר ומי שמשמש כנציגו של הבעלים במכבי תל אביב, כבר היה מנכ"ל מכבי תל אביב לפני מעלה מעשור, אך עזב את התפקיד ביולי 2014. בן מנספורד, שמונה למנכ"ל הצהובים במאי 2023, יתמקד מעתה בעניינים המקצועיים.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
הבעלים, מיטש גולדהאר, אמר: "אנו מיישמים כעת תכנית שנבנתה באביב האחרון, שמטרתה להמשיך ולסייע לנו להשיג את יעדינו הן בפן העסקי והן בפן המקצועי. ג'ק, בן ואני עבדנו בצמוד במשך שנים רבות, ונמשיך לעשות זאת."