וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אכזבה במכבי תל אביב: "נתנו יותר מדי מתנות לדינמו זאגרב"

3.10.2025 / 8:40

הנסיבות היו מאוד מיוחדות, אבל הצהובים מתוסכלים מההפסד 3:1 בליגה האירופית: "אי אפשר להיות שבעי רצון אחרי משחק כזה", הודה שחקן בקבוצה

תקציר: מכבי תל אביב - דינמו זאגרב 3:1/ספורט1

רגשות מעורבים במכבי תל אביב אחרי המשחק אמש (חמישי) מול דינמו זאגרב, בו הפסידה הקבוצה 3:1 במסגרת המחזור השני של הליגה האירופית. מצד אחד זה היה משחק בנסיבות מאוד מיוחדות, כשמחצית מהקבוצה צמה ושחקנים מתקשים אחרי 25 שעות בלי מזון ושתייה לעלות ולשחק. מצד שני, מכבי תל אביב עם שבעה שחקנים זרים בהרכב ועוד שניים שלא צמו, עדיין הגיעה למספיק מצבים כדי לסיים משחק בתוצאה אחרת, אבל הקבוצה סבלה מאוד מליקויים במשחק ההגנה ומטעויות אישיות בספיגת שלושת השערים.

"אי אפשר להיות שבעי רצון אחרי משחק כזה", הודה אחד השחקנים. "מי יכול להיות מרוצה ממשהו, כשמפסידים וסופגים שלושה שערים. נתנו יותר מידי מתנות לדינמו זאגרב".

שבוע לא טוב עבור מכבי תל אביב/אתר רשמי, מכבי תל אביב

באגף המתנות אפשר להזכיר בגול הראשון את עלי מוחמד קמארה שמוסר כדור חזק מדי לאיסוף סיסוקו. זה מאבד אותו ומיד מכבי תל אביב סופגת את שער השוויון, אחרי שהוליכה משער של סייד אבו פרחי. לאחר מכן שוב סיסוקו מלווה את השחקן שלו וזה מעביר לרחבה - ומשם גול יתרון של הקרואטים בקלות רבה מדי. גם השער השלישי, שחרץ את גורל המשחק, היה יכול להימנע אם טייריס אסאנטה היה יוצא אל השחקן שמולו ולא מאפשר לו לבעוט בקלות לפינה הרחוקה של רועי משפתי.

מכבי תל אביב נכנעה אמש בקלות גדולה מדי, אבל אי אפשר לנתק את מה שהיא עברה. קבוצה שמשחקת אחרי יום הכיפורים לא יכולה להביא את המקסימום שלה זה ברור. אלה בהחלט היו תנאים לא אידיאלים ולא אופטימליים עבור הקבוצה, כך שצריך עדיין לזכור גם זאת.

בשורה התחתונה ואת זה אי אפשר לשכוח, מכבי תל אביב מסיימת שלושה משחקים ללא ניצחון תוך שמונה ימים וזה יותר מידי עבורה. התיקו בסלוניקי היה מרשים ואז הגיע הפסד של שתי נקודות חשובות מאוד בסכנין, והמשחק אמש בו הקבוצה הפסידה בפעם הראשונה העונה בליגה האירופית חתם שבוע לא טוב עבורה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully