המחזור השני של היורוליג יצא לדרך הערב (חמישי), כאשר במוקד ריאל מדריד גברה על אולימפיאקוס. באיירן מינכן ניצחה את הכוכב האדום, פרטיזן בלגרד השיגה ניצחון בכורה.
ריאל מדריד - אולימפיאקוס 77:89
במשך שלושה רבעים היוונים היו טובים יותר בבירת ספרד, עד שהגיע הרבע האחרון במפגש הענקיות, ואיתו הריצה של ריאל שהעניקה לה ניצחון ראשון העונה ביורוליג. הקבוצה המעוטרת בתולדות המפעל נהנתה מ-18 נקודות של מריו הזוני, כשגם פקונדו קמפאסו עם 9 נקודות ו-5 אסיסטים הובילו את הבלאנקוס לניצחון ביתי ברבע אחרון אדיר של 8:25 שמחק יתרון 12 של אולימפיאקוס. 20 נקודות של טיילר דורסי לא הספיקו לאורחת מיוון שרשמה הפסד בכורה העונה במפעל האירופי.
באיירן מינכן - הכוכב האדום בלגרד 88:97
אחרי ההפסד לפנאתינייקוס במחזור הפתיחה, קבוצת הפאר הגרמנית רשמה ניצחון ראשון העונה ביורוליג, בעיקר בזכות הופעה נהדרת של אנדראה אובסט. הגארד של הבווארים כיכב עם 31 נקודות והוביל את באיירן לניצחון ביתי חשוב.
פרטיזן בלגרד - מילאנו 78:80
ז'ליקו אוברדוביץ' ושחקניו הופתעו במחזור הפתיחה על ידי דובאי החדשה במפעל, ובחזרה הביתה לבירת סרביה הצליחו להסתדר מול מילאנו שרשמה את הפסדה הראשון העונה ביורוליג. סטרלינג בראון בלט מעל כולם אצל המארחת עם 20 נקודות, בעוד אצל האורחת ממילאנו שבון שילדס קלע 21 נקודות שלא הספיקו.