מחזור הפתיחה של היורוליג ננעל אמש (רביעי) עם שלושה משחקים נוספים.
פנרבחצ'ה - פריז 77:96
הפתעת העונה שעברה, שאיבדה את רוב נכסיה, סיפקה פייט לא רע במחצית הראשונה - אך בשנייה פערי הרמות כבר היו ברורים. דבון הול הוביל עם 22 נקודות, טיילן הורטון טאקר המשיך לגלות ניצוצות עם 20 נקודות ב-20 דקות ו-ווייד בולדווין הוסיף 10 נקודות ודאנק אדיר. מנגד הופיעו רק נדיר היפי (23) וג'סטין רובינסון (17).
מונאקו - ז'לגיריס קובנה 89:84
אכזבה גדולה לסגנית אלופת אירופה, שפיגרה פחות או יותר לכל אורך ההתמודדות הזו. מוזס רייט הצטיין אצל הליטאים עם 21 נקודות (7 מ-7 מהשדה), נייג'ל וויליאמס גוס הוסיף 14. 24 נקודות של מייק ג'יימס לא הושיעו את מונאקו, דניאל תייס הוסיף 17 וניקולה מירוטיץ' 16.
וילרבאן - ולנסיה 80:77
למארחת היתה הזדמנות אחרונה לנסות לשלוח את המשחק להארכה, אך שאקיל האריסון איבד. דריוס תומפסון קלע 15 נקודות למנצחת, נאנדו דה קולו הבלתי נגמר הוביל עם 17 מנגד.