מכבי תל אביב לא רוצה שהבקעת שערים תהפוך לבעיה, ואחרי צמד המשחקים מול בני סכנין ופאוק סלוניקי שבהם לא כבשה, המשימה הראשונה לקראת מחר מול דינמו זאגרב במחזור השני של הליגה האירופית היא להבקיע (חמישי, 22:00, ספורט1).
לא ברור עדיין עד כמה יוכל יון ניקולאסקו לסייע. הוא יצא עם הקבוצה אתמול, אבל עדיין סובל מכאבים בקרסול ומטופל בכדורים. קרוב לוודאי שיוכל ליטול חלק במשחק, אך עדיין לא ברור האם יפתח ולכמה דקות ניתן יהיה לשתפו.
שאלת יום הכיפורים והקושי לשחק אחריו נמצאת כמובן במוקד, כאשר מכבי תל אביב חרגה מהנוהל שלה לאור הנסיבות, הגיעה כבר אתמול לסרביה והיום תקיים בצהריים את האימון המסכם שלה למשחק ואחריו יתחלקו השחקנים לשתי קבוצות. אלה שיצומו וישמרו את יום הכיפורים יעשו זאת במתחם אירוח ולינה הסמוך לאצטדיון על מנת שמחר בערב יוכלו להתאושש במהרה ולהיות קרובים פיזית למגרש, מאחר שצאת יום הכיפורים היא בסמוך למשחק. השחקנים הזרים ילונו במלון הקבוע של מכבי תל אביב בנובי סאד.
רגיל (6) 77
19:30

בראונשוויג

פאדרבורן
אחרי פתיחת עונה בינונית, פאדרבורן בכושר מצוין וניצחה שלושה משחקי ליגה ברציפות. היא תפגוש את אחת הקבוצות החלשת בליגה ומועמדת לנצח.
יתרון (6) 128
20:30

אנאדולו אפס

הפועל תל אביב
הטורקים לא נראו טוב במשחק הפתיחה מול מכבי תל אביב למרות שניצחו. הפועל תל אביב נראתה מעולה מול ברצלונה. המשחק יערך במונטנגרו והוא לא ממש ביתי של הטורקים.
יתרון (6) 194
21:15

פנאתינאיקוס

ברצלונה
(8+)
פאו נראתה טוב מול באיירן ופתחה ברגל ימין נגד קבוצה לא רעה. ברצלונה הובסה על ידי הפועל תל אביב ונראית כרגע קבוצה אבודה. פאו באואקה אמורה לדרוס אותה
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 213
21:30

הופנהיים
(2.5+)

פ.צ. קלן
שתי הקבוצות מרבות לספוג, והיחס אמנם לא מאוד גבוה אבל סיכויי התפיסה גבוהים. שלושה שערים לפחות
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 271
22:00

אוסאסונה

חטאפה
כל משחקיה של חטאפה הסתיימו עם 2-3 שערים, כך גם המשחקים האחרונים של אוסאסונה. משחקי שתי הקבוצות הולכים לכיוון הזה, ונלך איתו גם הפעם
אושר דוידה, שנוהג לחבוש כיפה על ראשו, כפי שגם היה נוהג גבי קניקובסקי, הביא ספר תורה על מנת שהשחקנים יתפללו ביום הכיפורים כשספר תורה לידם. דוידה דאג לכך מבית הכנסת שבו מתפלל אביו. השחקנים בקבוצה מאוד התרגשו לנוכח זה, וגם הזרים ביקשו עוד פרטים - במיוחד השחקנים החדשים שלא מכירים את ישראל ואת היהדות בכלל.
כריסטיאן בליץ' שמאוד מתעניין בדת היהודית ואף רוצה ללמוד עברית, קיבל הסבר מלא משחקנים כמו איתמר נוי, שלו יש גרעין יהודי עמוק מהבית. "כבר יצא לנו להתאמן בתחילת העונה בגלל המלחמה עם איראן בשני חלקים", הזכירו במועדון. "אז התחלנו את האימונים בסרביה עם השחקנים הזרים, כאשר בארץ התאמנו הישראלים. כבר חווינו את הפיצול הזה בתחילת העונה, אבל כמובן שהפעם זה גם יותר קצר וגם בנסיבות אחרות, כך שהכל מאוד מרגש. הרגשות מתערבבים. גם חג, גם יהדות, גם יום כיפור וגם משחק", סיכמו בקבוצה.
הרכב משוער: רועי משפתי, טייריס אסנטה, מוחמד עלי קמארה, הייטור, רוי רביבו, איסוף סיסוקו, כריסטיאן בליץ', דור פרץ, הליו וארלה, קרווין אנדרדה, סייד אבו פרחי.