אנחת רווחה נרשמה במכבי חיפה הערב (שלישי) כאשר התקבלו תוצאות הבדיקות של גיאורגי ירמקוב והתברר כי השוער סובל מחבלה בלבד ועשוי לעמוד בין הקורות נגד מכבי תל אביב ביום ראשון באצטדיון בלומפילד, אולם כמה שעות לאחר מכן הגיעה מכה קשה, כאשר נודע כי ליאור קאסה סובל מקרע ברצועה הצולבת.
הקשר הצעיר עלה אמש מהספסל נגד הפועל באר שבע, אבל הוחלף לאחר 12 דקות בלבד בעקבות הפציעה. במכבי חיפה סיפרו כי קאסה מיד לאחר הפגיעה סיפר להם שהוא שמע רעש מהברך. בעקבות הפציעה, ספק גדול אם קאסה יוכל לשוב לשחק העונה, אולם רק לאחר שתתקבל החלטה לגבי אופן הטיפול והשיקום, והאם יש צורך בהליך כירורגי או לא, תתבהר התמונה לחלוטין.
יתרון (5) 356
05:30

לוס אנג'לס קליפרס

יוטה ג'אז
(14.5+)
הקליפרס במומנטום ביתי נהדר באולם החדש (Intuit Dome), בעוד יוטה סופגת המון נקודות למשחק. הקליפרס אמורים "לטייל" כאן לניצחון נוח מול אחת ההגנות החלשות בליגה.
רגיל (6) 59
15:00

הפועל ראשון לציון

הפועל עפולה
המגמות של שתי הקבוצות כרגע הפוכות אבל הפועל ראשון לציון עדיין קבוצה טובה יותר, ומשחק ביתי כמו זה אסור לה לפספס אם היא רוצה להישאר רלוונטית במאבק העלייה לליגת העל
רגיל (6) 63
15:00

הפועל רמת גן

מכבי יפו
יפו אמנם לא בשיאה כרגע אבל היא כן משיגה תוצאות טובות במשחקי החוץ שלה, כולל 2:0 על סכנין בגביע המדינה בחוץ. הפועל רמת גן אמנם קצת יותר איכותית, אבל המפגש הזה יסתיים ללא הכרעה
"ליאור קאסה, שנפצע במהלך המשחק אמש, נבדק הערב. מתוצאות הבדיקה עולה כי הקשר סובל מקרע ברצועה הצולבת בברך שמאל. בימים הקרובים הצוות הרפואי יחליט על אופן הטיפול והשיקום. אנו מאחלים לליאור רפואה שלמה", נמסר ממכבי חיפה.


