וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מכבי חיפה אישרה: ליאור קאסה סובל מקרע ברצועה הצולבת

30.9.2025 / 22:10

הקשר שעלה כמחליף נגד הפועל באר שבע והוחלף כעבור 12 דקות, אובחן עם קרע בברך שמאל. תקופת הההיעדרות תלויה באופן הטיפול והשיקום

תקציר: מכבי חיפה - הפועל באר שבע 1:0/ספורט1

אנחת רווחה נרשמה במכבי חיפה הערב (שלישי) כאשר התקבלו תוצאות הבדיקות של גיאורגי ירמקוב והתברר כי השוער סובל מחבלה בלבד ועשוי לעמוד בין הקורות נגד מכבי תל אביב ביום ראשון באצטדיון בלומפילד, אולם כמה שעות לאחר מכן הגיעה מכה קשה, כאשר נודע כי ליאור קאסה סובל מקרע ברצועה הצולבת.

הקשר הצעיר עלה אמש מהספסל נגד הפועל באר שבע, אבל הוחלף לאחר 12 דקות בלבד בעקבות הפציעה. במכבי חיפה סיפרו כי קאסה מיד לאחר הפגיעה סיפר להם שהוא שמע רעש מהברך. בעקבות הפציעה, ספק גדול אם קאסה יוכל לשוב לשחק העונה, אולם רק לאחר שתתקבל החלטה לגבי אופן הטיפול והשיקום, והאם יש צורך בהליך כירורגי או לא, תתבהר התמונה לחלוטין.

מכה קשה לקשר הצעיר של מכבי חיפה/מאור אלקסלסי

"ליאור קאסה, שנפצע במהלך המשחק אמש, נבדק הערב. מתוצאות הבדיקה עולה כי הקשר סובל מקרע ברצועה הצולבת בברך שמאל. בימים הקרובים הצוות הרפואי יחליט על אופן הטיפול והשיקום. אנו מאחלים לליאור רפואה שלמה", נמסר ממכבי חיפה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully