מכבי חיפה הודיעה הערב (שלישי) כי לאחר שעבר בדיקות מקיפות, שוער הקבוצה, גאורגי ירמקוב, סובל מחבלה בלבד, זאת בעקבות הפציעה שספג במהלך ההפסד להפועל באר שבע אמש.
בהודעה הרשמית של הירוקים נכתב כי השוער יחזור להתאמן בעוד מספר ימים, ובקבוצה מקווים כי יהיה כשיר בזמן לעמוד בין הקורות למשחק מול מכבי תל אביב ביום ראשון בשבוע הבא.
במועדון חששו שהשוער סובל משבר או קרע, אך בצילום התברר שזאת רק חבלה. יחד עם זאת, יש שטף דם גדול באזור הכתף, והשחקן עדיין מרגיש אי-נוחות להזיז את היד. הוא ינסה לחזור לאימונים, אבל בספק גדול ליום ראשון.
יתרון (7) 180
17:15

ברצלונה

אתלטיק בילבאו
(1+)
אחרי הרבה מאוד זמן חוזרת ברצלונה למגרשה הביתי, אצטדיון הקאמפ נואו. אמנם עדיין לא בתפוסה מלאה, אבל ברצלונה לא תיתן לאירוע הזה להסתיים בלי חגיגה שלה על הדשא
רגיל (7) 219
19:00

פיורנטינה

יובנטוס
פיורנטינה שממוקמת במקום האחרון בליגה ועדיין מחפשת את הניצחון הראשון שלה העונה תארח את יובנטוס שמדורגת במקום השישי. יובנטוס צפויה לנצל את פערי האיכויות כדי לנצח ולצמצם את הפער מהפסגה
בשישי הקרוב ינסה ירמקוב לערוך אימון מלא, וייתכן מאוד כי שריף כיוף יעמוד בשער מול הצהובים.


