מאמן נבחרת ישראל, רן בן שמעון, פרסם היום (שלישי) את הסגל למשחקי החוץ מול נורבגיה ואיטליה במוקדמות מונדיאל 2026. ישראל תתארח באוסלו ב-11 באוקטובר ובאודינה ב-14 באוקטובר. המשחקים ייערכו ברקע הדרישות ההולכות וגוברות להדיח את הכדורגל הישראלי מתחרויות בינלאומיות של פיפ"א ואופ"א.
בין המוזמנים נמצאים שני שחקני הפועל תל אביב, סתיו טוריאל ואסף צור, שהתחילו את העונה בליגה היטב. גם אור בלוריאן בפנים ולעומת זאת, רז שלמה נשאר בחוץ. מוחמד אבו פאני ומחמוד ג'אבר שבו לסגל אחרי שנעדרו בפעם הקודמת בגלל פציעות. גבי קניקובסקי לא בסגל.
הסגל המלא
שוערים: דניאל פרץ, עומרי גלזר, אסף צור.
הגנה: רוי רביבו, אלי דסה, סתיו למקין, גיא מזרחי, דני גרופר, אור בלוריאן, מתן בלטקסה, עידן נחמיאס.
קישור והתקפה: ענאן חלאילי, שגיב יחזקאל, אוסקר גלוך, דן ביטון, דור פרץ, מחמוד ג'אבר, אליאל פרץ, עומרי גאנדלמן, מוחמד אבו פאני, תאי בריבו, דור תורג'מן, מנור סולומון, ירדן שועה, סתיו טוריאל.
מוקדמות המונדיאל - בית ט'
קבוצה משחקים נצחונות תיקו הפסדים שערים נקודות 1 נורבגיה8 8 0 0 5-37 24 2 איטליה8 6 0 2 12-21 18 3 נבחרת ישראל8 4 0 4 20-19 12 4 אסטוניה8 1 1 6 21-8 4 5 מולדובה8 0 1 7 32-5 1
סך הכל שערים טווחים (2-3) (2) 211
21:45

רומא

גנואה
התוצאה המועדפת על רומא העונה היא 0:1 כשזו התוצאה שהסתיימה ב10 מ16 המשחקים שלה העונה, לזכותה או לחובתה. גם הערב אפשר לצפות למשחק דל בשערים
רגיל (2) 263
21:45

לסטר

דרבי קאונטי
לסטר תארח את דרבי למשחק מסקרן כאשר נקודה מפרידה בין שתי הקבוצות בטבלה. לסטר מגיעה למשחק לאחר רצף מאכזב של שני הפסדים בעוד דרבי ללא הפסד בארבעת משחקיה האחרונים. להערכתי דרבי תצליח לשמור על הרצף ובמקביל לסטר תעצור את רצף ההפסדים, נראה כי תיקו הוא תוצאה שתשקף היטב את מאזן הכוחות בין השתיים
ישראל נכנסת למחזור השישי בבית ט' כשהיא מדורגת במקום השלישי. היא הפסידה לנורבגים ולאיטלקים במדי ה"בית" בהונגריה והסיכויים לסיים במקום השני - שמוביל לפלייאוף - נראים קטנים למדי.
המשחקים שנותרו לנבחרת ישראל במוקדמות המונדיאל:
11.10 - נורבגיה (חוץ)
14.10 - איטליה (חוץ)
16.11 - מולדובה (בית)


