HLN הבלגי, אתר ספורט מאוד פופולרי, היה אחראי לפדיחה מאוד לא נעימה. שלשום הלך לעולמו אביו של רומולו לוקאקו, רוג'ר, וכש-HLN פרסמו את הידיעה המצערת הם הציבו בה תמונה של... אביו של ז'רמי דוקו. טעות לא נעימה.
הטעות תוקנה, אבל רבים צילמו מסך והגיבו בכעס. "שיא חדש של חובבנות", כתב אחד הגולשים ואחר צייץ: "זה אבסורד, חובבנות במיטבה. בימיי היית מפוטר על פחות מזה".
היו גם תגובות יותר כעוסות, שהאשימו את HLN בגזענות - כלומר שהם לא מבדילים בין אנשים שחומי עור. "אתם הזונות הגדולות בהיסטוריה, חבורה של גזענים מלוכלכים", כתב אחד הגולשים ב-X ואחד אחר הוסיף בציניות: "היי, הכושים האלה - כולם נראים אותו דבר לא? #גזענות".
Bij een bericht over het sterftegeval van Roger Lukaku (vader van Romelu en Jordan) de foto van Jeremy Doku zijn vader plaatsen. SMH amateurisme ten top pic.twitter.com/emq0hjTsbw
— AFQ (@AFQ_29) September 29, 2025
וזה כבר רוג'ר לוקאקו
Our thoughts and prayers are with the Lukaku family following the passing of Roger Lukaku. ? pic.twitter.com/ZosNLseSK4
— Belgian Red Devils (@BelRedDevils) September 29, 2025
רוג'ר לוקאקו מת ביום ראשון בגיל 58 בלבד. הוא היה כדורגלן בעצמו, שיחק בבלגיה וטורקיה, וייצג את נבחרת זאיר (היום הרפובליקה הדמוקרטית של קונגו).
בנו רומולו הפך לאחד מהחלוצים הטובים בעולם ובן נוסף, ג'ורדן, שיחק בקבוצות כמו אנדרלכט ולאציו, ולבש את מדי נבחרת בלגיה 8 פעמים.
רומולו נפרד מאביו וכתב: "תודה שלימדת אותי את כל מה שאני יודע. אהיה אסיר תודה לנצח. החיים לעולם לא יהיו אותו דבר. הגנת עליי והובלת אותי כמו שאף אחד אחר לא יכול. אני לא אהיה אותו אדם. הכאב והדמעות זורמים בעוצמה, אבל אלוהים ייתן לי את הכוח לאסוף את עצמי מחדש. תודה על הכול, רוג'ר מנאמה לוקאקו, אבא שלי."