בדמיון יוצא דופן העונה הזו מזכירה את עונת 2013/14 אז פתחו מכבי תל אביב והפועל באר שבע את העונה עם ארבעה ניצחונות ברצף. מכבי תל אביב הגיעה אז למחזור החמישי במטרה לעשות ניצחון חמישי ברצף אבל כשלה עם תיקו מול מס אשדוד באיצטדיון הי"א. זו הייתה העונה של פאולו סוזה כמאמן הקבוצה ובסיומה היא זכתה באליפות.
גם הפועל באר שבע הגיעה אז לפני 12 שנים למחזור החמישי עם ארבעה ניצחונות וחיפשה את הניצחון החמישי ברצף. הפועל באר שבע יצאה אז למשחק חוץ מול מכבי חיפה ולא הצליחה לגבור עליה. אלישע לוי היה אז המאמן ואת המשחק היא סיימה בתיקו מאופס.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

טוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.
בסיום אותו מחזור לא היו מכבי תל אביב והפועל באר שבע עם 100 אחוזי הצלחה. כל אחת שמטה כאמור במחזור החמישי שתי נקודות יקרות, כך ששתיהן לא עמדו במשימה ולא הצליחו להישאר מושלמות בתום המחזור החמישי. מכבי תל אביב כבר כשלה אתמול ושוב לא תהיה עם מאזן מושלם אחרי חמישה מחזורים. להפועל באר שבע ששוב תפגוש במחזור החמישי את מכבי חיפה יש עדיין סיכוי להיות עם חמישה ניצחונות ברצף ועם שאיפה להמשיך את הרצף ולא להסתפק בחמישה ניצחונות, אבל בשביל זה היא צריכה הערב לנצח בחיפה.
אגב מאותו משחק בקרית אליעזר נשאר אופיר דוידזאדה היחיד שיפתח הערב גם בהפועל באר שבע כפי שעשה לפני 12 שנים. במכבי חיפה פתח אז אלון תורג'מן שיישב על ספסל הפועל באר שבע הערב.


