וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

צפו: ילד הפלא הפתיע את ריאל מדריד וגזל ממנה תואר ראשון העונה

סרחיו דה לראה בן ה-19 סיפק 21 נקודות ב-19 דקות והוליך את ולנסיה ל-94:98 בסופרקאפ הספרדי. 11 אסיסטים ללורנזו בראון בסופרקאפ האיטלקי

תיקתקנו, 28.9/ספורט1

הפתעה נרשמה הערב (ראשון) בסופרקאפ הספרדי, כשוולנסיה ניצחה את ריאל מדריד 94:98 וחגגה זכייה שנייה בתולדותיה בתואר. גיבור המשחק היה סרחיו דה לראה בן ה-19, שנצץ עם 21 נקודות ב-19 דקות -ובכך הפך ל-MVP הצעיר ביותר בתולדות המפעל. קמרון טיילור הוסיף 17.

את הקבוצה של סרג'יו סקאריולו הוביל מריו הזוניה עם 19 נקודות שלא הספיקו, פקונדו קמפאסו הוסיף 18 וגבריאל דק.

מילאנו זכתה בסופרקאפ האיטלקי, לאחר שהעבירה הילוך במחצית השנייה ודהרה ל-76:90 על ברשיה. קווין אליס נבחר ל-MVP של המפעל עם 12 נקודות היום, אך ג'וש ניבו היה זה שהתעלה עם 18 נקודות ו-7 ריבאונדים. לורנזו בראון חילק 11 אסיסטים,לצד 8 נקודות ו-4 ריבאונדים.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully