וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטבריה מרוצים: "היינו הקבוצה שאנחנו צריכים להיות"

28.9.2025 / 10:23

הניצחון בפתח תקוה הוריד הרבה לחץ: "חששנו שאם נספוג, שוב נאבד את הביטחון". קלטינס עשוי לחזור רק אחרי פגרת הנבחרות

תקציר: הפועל פתח תקוה - עירוני טבריה 2:0/ספורט1

"הגענו למשחק בלחץ גדול וחשש ששוב נהיה חסרי ביטחון אם נספוג שער, אבל הפעם הדברים הלכו לטובתנו. היינו הקבוצה שאנחנו צריכים להיות". כך סיכמו בעירוני טבריה את הניצחון 0:2 על הפועל פתח תקוה, אתמול (שבת) במושבה.

לאורך השבוע וגם לפני המשחק אלירן חודדה אמר לשחקניו: "אם לא נחזור לדברים הבסיסיים שמאפיינים את טבריה זה לא ישתנה. קודם לעמוד טוב, להיות אגרסיביים, מרוכזים, בלי זה אין לנו מה למכור".

הדברים של חודדה חדרו, שחקניו היו עדיפים עוד לפני שהיריבה נותרה ב-10 שחקנים, לחצו, רצו יותר ואפילו עומר פרץ אמר למאמן טבריה בסיום: "הגיע לכם, משחק שלכם".

מי שנעדר מהסגל היה דוד קלטינס שבאימון ביום שישי חש רגישות וייתכן שיחזור רק לאחר פגרת הנבחרות. דניאל גולאני סובל מחבלה בקרסול וצפוי לחזור לסגל לאחר הפגרה גם הוא. הארון שפסו שהורחק אתמול, ייעדר מהמשחק הבא.

גיא חדידה, עירוני טבריה/קובי אליהו

משחקי המחזור הבא:

עירוני טבריה - הפועל ירושלים
הפועל חיפה - עירוני קרית שמונה
מ.ס. אשדוד - בני ריינה
הפועל באר שבע - הפועל תל אביב
בית"ר ירושלים - הפועל פתח תקוה
מכבי נתניה - בני סכנין
מכבי תל אביב - מכבי חיפה

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully