וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוסקר גלוך נבחר למצטיין: "אני מבין שהקהל לא היה מרוצה"

עודכן לאחרונה: 27.9.2025 / 22:53

הישראלי שוב כבש במדי אייאקס בניצחון 1:2 על ברדה, התייחס לתפקיד המועדף עליו וסיפק הבטחה נועזת: "תראו ממני עוד הרבה מזה". האוהדים נרגשים: "הכי טוב בקבוצה". צפו בתקציר

תקציר: אייאקס - נאק ברדה 1:2/ספורט1

אחרי השער שכבש, אוסקר גלוך נבחר לשחקן המצטיין היום (שבת) של אייאקס. הקשר הישראלי העלה את אייאקס ל-0:1 מול נאק ברדה בדקה הרביעית, שער שהתברר כקריטי עבור סגנית אלופת הולנד שניצחה 1:2. אוסקר היה מרוצה מהתרומה האישית שלו למשחק, אך גם ציין כי אייאקס לא שיחקה ברמה הרצויה. "אני חושב שכולם ראו שזה לא היה משחק קל", הודה מספר 10 של אייאקס.

"אנחנו צריכים לשפר ולהבקיע יותר במשחקים כאלה. כמובן, אני שמח שלקחנו את שלוש הנקודות ושאני עצמי הבקעתי שער. אבל אני מבין שהקהל לא היה מרוצה. לא שיחקנו טוב, אבל אנחנו צריכים להמשיך קדימה. אנחנו חוזרים לליגת האלופות ביום שלישי".

לאחר הופעה טובה נגד פ.ס.וו, גלוך פתח הפעם. "אני רוצה לשחק, לא משנה איפה", אמר. "בעיקרון אני רוצה להיות על המגרש. המאמן שם אותי בעמדה 10 במחצית הראשונה ובעמדה 9 במחצית השנייה. אני מרוצה משני התפקידים, אבל במיוחד עם תשעים הדקות המלאות".

"להבקיע בפעם הראשונה באצטדיון יוהאן קרויף היה פשוט פנטסטי"/GettyImages
עם פרס השחקן המצטיין/אתר רשמי, AFC Ajax
"גלוך הוא בפער השחקן הכי טוב בקבוצה הזו. זה מטורף שהוא ישב על הספסל"/GettyImages

בשני השערים, הקשר-חלוץ הראה מה הוא מסוגל לעשות. הוא הבקיע את השער הראשון בעצמו והכין את השער השני של קנת' טיילור. זה רק ההתחלה עבור גלוך. "אני מישהו שמעביר מסירות, עושה דריבל, מספק בישולים ומבקיע. תראו ממני עוד הרבה מזה, אני בטוח. להבקיע בפעם הראשונה באצטדיון יוהאן קרויף היה פשוט פנטסטי".

גלוך גם זוכה למחמאות רבות מהאוהדים ההולנדים ברשתות. "אוסקר גלוך הוא שחקן כדורגל מצוין. מי היה מאמין?" כתב אחד האוהדים, בעוד אחר ציין בפשטות: "אני מאוהב באוסקר גלוך". אוהד שלישי הוסיף: "גלוך כחלוץ עושה טוב לאייאקס".

בין התגובות בלטה גם ביקורת על ההחלטה להשאיר את הקשר הישראלי על הספסל זמן רב: "אוסקר גלוך הוא בפער השחקן הכי טוב בקבוצה הזו. זה מטורף שהוא ישב על הספסל שבועות".

"שחקן מדהים", נכתב בקצרה באחת מהתגובות, ואחר סיכם: "הקריירה של גלוך תזנק - כל עוד הוא פשוט יישאר עם הרגליים על הקרקע".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully