וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ראש בראש: ארסנל ניצחה בתוספת הזמן 1:2 את ניוקאסל

התותחנים התקרבו לליברפול, אחרי שזו נכנעה לקריסטל פאלאס בדקה ה-90+7. מרינו וגבריאל הפכו בדקות הסיום, וולטמאדה כבש ראשון

תקציר: ארסנל - ניוקאסל 1:2/ספורט1

המחזור השישי בפרמייריליג הגיע היום (ראשון) לסיומו עם שני משחקים, כשבמוקד ארסנל ניצחה את ניוקאסל בתום מותחן.

ניוקאסל - ארסנל 2:1

עד עכשיו ליברפול הראתה המון אופי עם ניצחונות בדקות הסיום, עד שהגיעה קריסטל פאלאס שהתעלתה ועשתה לה בדיוק אותו דבר. ארסנל ידעה שניצחון יקרב אותה למוליכת הטבלה, והיא עשתה זה בדיוק ב"דרך של ליברפול". דווקא אחרי מופע הצלות של ניק פופ, ניק וולטמאדה הפתיע את התותחנים והעניק יתרון לניוקאסל, אבל האקס מיקל מרינו השווה בדקות הסיום, וגבריאל הפך עמוק בתוספת הזמן.

הכי דרמטי שיש. גבריאל/רויטרס
יתקרבו בחזרה לליברפול? יוקרס/GettyImages

מהלך המשחק

דקה 5: אזה קיבל מסירה מצד ימין ובעט כדור קופץ לפינה הרחוקה. פופ זינק מצוין והדף לקרן.

דקה 17: פופ הכשיל את יוקרס ברחבה, והתותחנים זכו לפנדל. אחרי בדיקה ארוכה של השופט במסך, הוחלט כי השוער האנגלי לא פגע בחלוץ של ארסנל, וההחלטה התהפכה בצורה מעוררת מחלוקת.

דקה 25: מתפרצת מהירה של ארסנל עברה מימין לשמאל, כשרייס השאיר לטרוסאר והבלגי בעט לקורה של ניוקאסל.

דקה 28: עוד התקפה של ארסנל, עוד איום מכיוון אזה ששיגר פצצה למסגרת של פופ, ושוב האנגלי זינק נהדר והדף הצידה.

דקה 35: גול! 0:1 לניוקאסל! בניגוד למהלך המשחק, הרמה טובה של טונאלי מצאה את וולטמאדה שנגח לרשת של ראיה והעניק יתרון יקר למארחת.

הרגע ששינה את המשחק? יוקרס ופופ/GettyImages

דקה 59: עוד הצלה מבית היוצר של ניק פופ - הקפצה גדולה של סובימנדי מצאה את טימבר שנגח מקרוב, והשוער האנגלי זינק והדף לקרן.

דקה 85: גול! ארסנל השוותה ל-1:1! התותחנים סוף סוף חזרו למשחק, ואולי יצליחו להשיג את כל הנקודות? הרמה מצד שמאל מצאה את מיקל מרינו שנגח מצוין לפינה הרחוקה.

דקה 90+6: גול! ארסנל הפכה ל-1:2! בפעם המי יודע כמה - התותחנים עשו את זה שוב בנגיחה של גבריאל ועם ניצחון חשוב עלו למקום השני בטבלה.

מעל כולם. וולטמאדה/GettyImages
השווה מול האקסית. מיקל מרינו/GettyImages

אסטון וילה - פולהאם 1:3

בשעה טובה ומוצלחת, ניצחון ליגה ראשון העונה למי שהיתה אחת מאכזבות העונה בחמשת המחזורים הראשונים. הפתיחה היתה רעה כשראול חימנס העלה את האורחת ליתרון מוקדם (3), אך אולי ווטקינס 37), ג'יימס מקגין (49) ואמיליאנו בואנדיה (51) הפכו.

ביום שני (22:00)

אברטון - ווסטהאם

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully