מ.ס. אשדוד סיימה את ההכנות שלה למשחק החוץ הערב (שבת, 19:45) בנתניה מול עירוני קרית שמונה. הקבוצה תגיע אחרי שלושה הפסדים ברצף, כשהשניים האחרונים כללו תבוסות רבות שערים מרגלי מכבי חיפה והפועל תל אביב.
השבוע האחרון לא היה קל במועדון. שחקנים הסתובבו בתחושות קשות ובמועדון מקווים לראות את ההבדל הערב. המאמן חיים סילבס התלבט במהלך השבוע בין שני המערכים שלו - פעם תירגל ארבעה בקו האחורי ופעם חמישה. הזר השמיני שלא יתלבש הערב הוא ישראל קול, לראשונה העונה. במחזורים הקודמים ישבו בחוץ לני נאנז'יס, קארים קימבידי וטימותי אוואני.
מי שאמורים לחזור להרכב הם נאנז'יס ואדיר לוי. בקבוצה מקווים לקבל הערב בחזרה את היכולת שהפגין בפלייאוף השוער הפולני קרול ניימצ'יצקי שכזכור נרכש על ידי אשדוד.
רגיל (7) 200
18:30

הפועל פתח תקווה

הפועל קרית שמונה
הפועל פ"ת יצאה במחזור הקודם מבלומפילד עם תחושת החמצה גדולה. קריית שמונה השיגה נקודה דרמטית מול הפועל ת"א, אבל פוגשת במשחק חוץ יריבה שתבוא מאוד נחושה להשיג סוף סוף ניצחון. להערכתנו, פתח תקווה תנצח.
רגיל (7) 235
19:30

ר.ב לייפציג

באייר לברקוזן
משחק צמרת בין שתי קבוצות שדוגלות בכדורגל התקפי ומהיר. לברקוזן נראית מעט יותר מאוזנת, אך הביתיות של לייפציג הופכת את המשחק הזה לכזה שיכול ללכת לכל כיוון
רגיל (7) 258
19:30

טוטנהאם

ליברפול
המשחק המרכזי של המחזור. ליברפול מגיעה כפייבוריטית בזכות כושר התקפי עדיף, בעוד טוטנהאם תנסה לנצל את הביתיות והמהירות של שחקני האגף כדי להפתיע במתפרצות.
רגיל (1) 115
16:30

מיינץ

סט. פאולי
משחק תחתית לוהט שבו כל נקודה קריטית להישרדות בליגה. יתרון הביתיות של מיינץ ייתן להם את הערך המוסף.
רגיל (1) 183
18:30

אסטון וילה

מנצ'סטר יונייטד
קרב מרתק בין קבוצת הבית החזקה ליונייטד המשתפרת. וילה בבית היא אגוז קשה לפיצוח, אבל יונייטד תצליח לסחוט תיקו.
המאמן חיים סילבס אמר לקראת המשחק: "אנחנו נצא למשחק חוץ קשה מאוד נגד קבוצה טובה במטרה להוציא נקודות. אנחנו נחזור לעקרונות שלנו, לבסיס שלנו. הרגשנו רע מאוד אחרי המשחק האחרון שבו הפסדנו בבית בצורה כואבת אבל ליגת העל היא מרתון ומה שטוב, שתמיד יש את המשחק הבא שאפשר לתקן".


