וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאמן ברוקלין מחמיא לבן שרף: "הגודל והפליימייקינג - מדהימים"

ג'ורדי פרננדס שיבח את ילד הפלא הישראלי: "הוא תמיד תחת שליטה, הגודל עוזר לו גם בהגנה". בארה"ב חזו: כך ייראו ממוצעיו העונה

תיקתקנו, 25.9/ספורט1

בן שרף הרשים את אנשי ברוקלין בשבועות האחרונים. ילד הפלא של הכדורסל הישראלי זכה הערב (חמישי) למחמאות גדולות גם ממאמנו ג'ורדי פרננדס, שאמר לכלי התקשורת בארצות הברית: "הוא תמיד תחת שליטה. הגודל שלו לעמדה ויכולות הפליימייקינג שלו מדהימים. הגודל שלו גם עוזר לו בהגנה, והוא שיחק נגד גברים אמיתיים בליגות מקצועיות כבר שלוש שנים".

פרננדס הוסיף ושיבח: "בשנה שעברה בן שיחק ברמה מאוד, מאוד גבוהה בליגה הגרמנית עם אולם וגם ביורוקאפ. הוא היה מרשים בגיל 18, ועכשיו הוא בן 19 - זו הסיבה שאתם רואים את קור הרוח שלו".

ב"ספורטס אילוסטרייטד" הוסיפו וחזו כי למרות המחמאות, שרף יקבל בין 10 ו-15 דקות בממוצע למשחק, "שיאפשרו לו להתאקלם לרמת ה-NBA בלי שיידרש למלא תפקיד משמעותי. בהתחשב בחוסר הניסיון שלו, אם הוא יספק משהו כמו 7 נקודות, 4 אסיסטים ו-2 ריבאונדים כרוקי, זה בסיס לא רע לבנות עליו. האינדיקציות הראשוניות מלמדות שהנטס אולי מצאו משהו איתו, אבל חשוב לא לצפות למספרים יוצאי דופן באופן מיידי".

אשתקד רשם שרף ממוצעים של 11.6 נקודות, 2.9 ריבאונדים ו-4.1 אסיסטים למשחק במדי אולם בליגה הגרמנית, לצד 12.8 נקודות, 2.2 ריבאונדים ו-4.6 אסיסטים לערב ביורוקאפ.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully