סיכויים קלושים שיון ניקולואסקו יהיה כשיר למשחקה של מכבי תל אביב ביום ראשון מול בני סכנין. החלוץ המולדבי לא יצא עם הקבוצה למשחק מול פאוק סלוניקי אתמול (רביעי) ביוון וספק רב אם יוכל לעמוד לרשות ז'ארקו לאזטיץ' ביום ראשון בדוחא.
ההערכה היא שבקבוצה ינסו להכשיר אותו למשחק מול דינמו זאגרב בדיוק בעוד שבוע, אותו תארח מכבי תל אביב במגרש של באצ'קה טופולה. כזכור, ניקולואסקו נפצע בקרסול מול הפועל ירושלים בשבת שעברה, אבל הצליח להחזיק מעמד על כר הדשא ולהיות מוחלף רק במחצית השניה. יחד עם זה הוא סובל מחבלה מאוד משמעותית בקרסול ונפיחות רבה שמלווה בשטפי דם ונוזלים שהצטברו במקום, כך שהוא עדיין רחוק מאוד מלחזור לשחק.
בקבוצה יחסרו ביום ראשון את רוי רביבו שהורחק מול הפועל ירושלים אחרי שני כרטיסים צהובים וכרטיס אדום כתוצאה מזה. מי שיחליף אותו בהרכב הוא דני גרופר שגם פתח מול הפועל פתח תקוה וגילה יכולת טובה.
רגיל (1) 265
20:15

הפועל קרית שמונה

מכבי נתניה
נתניה בכושר נהדר בעוד קריית שמונה לא בדיוק יציבה עד כה. משחק חוץ שהוא בפועל משחק ביתי לנתניה, שתדע להמשיך במומנטום שלה גם הערב
קרוב לוודאי שיהיו עוד שינויים בהרכב של מכבי תל אביב במשחק ולאזטיץ' יאפשר לשחקנים נוספים לפתוח ב-11 גם כדי לרענן את השורות וגם כדי לחלק את העומסים הרבים שכבר מצטברים על השחקנים.


