וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בבאיירן מינכן משוכנעים: פלוריאן וירץ עשה טעות, ויש מקום לתקן

חבר מועצת המנהלים של הקבוצה וכוכב העבר, קרל היינץ רומינגה, בטוח שהבחירה של הגרמני בליברפול שגויה: "אולי הוא עוד ישקול להצטרף בעתיד"

שערי השבוע של ספורט1/ספורט1

תחילת הדרך של פלוריאן וירץ בליברפול עד עכשיו רחוקה מלהיות מרשימה. הגרמני בן ה-22 שעבר לאלופת הפרמיירליג מבאייר לברקוזן תמורת 125 מיליון יורו לא הצליח להיכנס לעניינים עדיין, ועם בישול בודד במגן הקהילה, לקשר ההתקפי של האדומים אין עוד אף מעורבות בשער, כשנראה שהוא עדיין לא התרגל לכדורגל האנגלי.

המעבר של וירץ לאנגליה היה מפתיע, כשבבאיירן מינכן היו בטוחים, כתמיד, שיצליחו לשים את ידם על הכישרון הגרמני הגדול הבא, והופתעו לגלות שהוא בחר דווקא בליברפול על פניהם.

לפי דעתו של קרל היינץ רומינגה, חבר מועצת המנהלים של באיירן מינכן ושחקן העבר האגדי שלה שזכה פעמיים בכדור הזהב בעברו, וירץ צריך עוד לשקול לשוב לגרמניה בעתיד, הפעם לשורות האלופה המכהנת: "וירץ היה מתאים בדיוק לבאיירן. אני מאמין שבאופן אישי הקבוצה מתאימה לו יותר והוא היה מצליח יותר בבאיירן מאשר מבליברפול. אנחנו מכבדים את ההחלטה שלו. אולי הוא עוד ישקול להגיע לבאיירן בעתיד".

היה לו עדיף בבאיירן? פלוריאן וירץ/GettyImages, Carl Recine

לוירץ יש העונה 7 הופעות במדי ליברפול בכל המסגרות, כשהוא עדיין לא תרם אף שער ובישל פעם אחת, כאמור, בהפסד לקריסטל פאלאס במגן הקהילה.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully