משחקי רבע גמר גביע ווינר יינעלו מחר (חמישי) עם שני משחקים נוספים. בהיכל שלמה תפגוש הפועל תל אביב, ללא ים מדר, את הפועל באר שבע של רמי הדר. בחדרה תנסה הפועל חולון לתפוס מקום לחצי הגמר במשחק לא פשוט נגד הפועל העמק. במשחקי הדירוג ייפגשו מכבי רמת גן ועירוני נס ציונה (19:00).
הפועל תל אביב - הפועל באר שבע (21:00)
עשרה חודשים אחרי הפעם האחרונה שעשו זאת, הפועל תל אביב תשחק מחר בהיכל שלמה, לאחר שמנהלת הליגה שיבצה את הקבוצה לשחק את רבע הגמר שלהם שם. המשחק ייערך חמישה ימים בלבד לפני משחק פתיחת העונה ביורוליג נגד ברצלונה, ובהפועל רוצים לעבור אותו ברגל ימין מבחינת יכולת, אבל לא פחות חשוב מכך גם מבחינת פציעות. בצוות המקצועי צפויים לחלק את הדקות במהלך המשחק, ובהנחה שיהיה משחק נוסף במוצאי שבת בחצי הגמר להמשיך במגמה. ים מדר, שסובל מדלקת בתוספתן ויעבור ניתוח, ייעדר, כשגם יפתח זיו שסובל מפציעה בספק. ואסילייה מיציץ' עשוי לקבל לראשונה בגביע ווינר דקות משחק, כמו גם ג'ונתן מוטלי.
הקבוצה של רמי הדר לא הרשימה יותר מדי בשלב הבתים, אבל הניצחון ב-36 הפרש על מכבי רמת גן עשה עבורה את העבודה ונתן לה את הכרטיס לרבע הגמר. באר שבע מציגה נכון לעכשיו סגל של שישה שחקנים זרים, כולל ברנדון אנג'ל שטרם שיחק אחרי שספג פציעה קלה לפני המשחק הראשון, וסגל ישראלי קצר יותר למרות הגעתו של עמית גרשון במקומו של אריאל אייזיק הפצוע. במועדון רוצים לייצר משחק טוב נגד הפועל תל אביב כהמשך ההתקדמות לקראת תחילת העונה.
הפועל חולון - הפועל העמק (18:40)
הקבוצה של דני פרנקו עברה יותר משבוע מאז המשחק האחרון שלה, והיא תופיע למשחק בחדרה בסגל שונה. דריק וולטון ג'וניור ונזייר ברוקס נחתו בישראל בימים האחרונים, כשאחד מהם עשוי לרשום את הבכורה שלהם נגד הפועל העמק. ליאור קררה שנפצע לפני למעלה מחודש מתקרב לחזרה לפעילות, ואילו חסן מרטין ימשיך להיעדר גם כן. בקבוצה רואים במשחק כמבחן טוב, כשמשחק פתיחת העונה שלהם ב-BCL רחוק עוד שבועיים.
כמו חולון, גם החבורה של שרון אברהמי עברה הרבה זמן ללא משחק מאז הפסידה לבני הרצליה במשחק צמוד. במועדון הצפוני צירפו בשבוע שעבר את כריס ג'ונסון, אבל השחקן לא אמור ליטול חלק בהתמודדות אחרי שעדיין לא השלים את הבדיקות הרפואיות הנרחבות שבמועדון עושים לו. רפי מנקו סובל מפציעה בברכו וייעדר בשבועות הקרובים גם כן. במועדון שומרים נכון לעכשיו על הזרים הנוספים, שינסו להוכיח בתקופה הקרובה כי מקומם בסגל גם לאחר הגעתו של ג'ונסון.