ליברפול עלתה לשלב הבא בגביע הליגה האנגלי אחרי שניצחה אמש (שלישי) 1:2 את סאות'המפטון, אבל זה הסתיים עם טעם מר. על אף הניצחון, הוגו אקיטיקה שכבש את שער הניצחון הורחק על הורדת חולצה מטופשת ולא ישחק במחזור הקרוב נגד קריסטל פאלאס, והמכה הכואבת יותר הגיעה מכיוונו של ג'ובאני לאוני שנפצע, והיום החשש אומת.
הבלם בן ה-18 שהצטרף הקיץ לאלופת הפרמיירליג אובחן עם קרע ברצועה הצולבת, כך לפי פבריציו רומאנו. לאוני ערך אתמול גם את הופעת הבכורה שלו, והציג יכולת נהדרת במרכז ההגנה במה שהיה נראה כמו העמדה שלו לזנק ולהילחם את על מקום בהרכב העונה, אך במהלך אחד בו נפל לצד המגרש, תפס את הברך ונאנק מכאבים.
הפציעה שלו עלולה לגרום לו להחמיץ את שארית העונה, כשמשך ההחלמה תלוי בחומרת הקרע, וזמן ההחלמה הצפוי בדרך כלל הוא בין 6 ל-9 חודשים, כך שגם אם איטליה תעפיל למונדיאל, הבלם הצעיר בספק להיות חלק מהסגל אחרי הפציעה הקשה.
בעקבות הפציעה הקשה של לאוני, מי שצפוי "להרוויח" מכך הוא דווקא פדריקו קייזה. החלוץ האיטלקי שרשם הופעה נהדרת אתמול ולא נכלל בסגל הקבוצה לליגת האלופות, צפוי להיכנס במקום הבלם הצעיר לסגל של ארנה סלוט.
לאוני בן ה-18 הצטרף הקיץ לליברפול מפארמה תמורת 31 מיליון יורו וערך הופעה אחת בלבד.
