וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בדרך לאיחוד? דיווח: מוריניו ינסה להביא את אקס ריאל מדריד

בצרפת טוענים כי מאמנה החדש של בנפיקה החל לפעול לצירופו של קארים בנזמה, אשר יסיים בסוף העונה את חוזהו באל איתיחאד

תיקתקנו, 22.9/ספורט1

ז'וזה מוריניו חזר בשבוע שעבר למקום בו החל את קריירת האימון שלו כמאמן ראשי וחתם בשורות בנפיקה עד 2027. "המיוחד", שפוטר מפנרבחצ'ה אחרי כישלון ההעפלה לליגת האלופות, מצא במהרה תחנה חדשה בקריירת האימון, כששב אחרי 25 שנים למולדתו בפורטוגל, ויעמוד בכל זאת על הקווים בליגת האלופות העונה.

אמנם חלון ההעברות מבחינת מוריניו נסגר והוא לא יוכל לבצע העברות עד ינואר, אבל לפי התקשורת בצרפת, נראה כי אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה מתכנן איחוד מרגש ונוצץ במיוחד.

דיווח בצרפת טוען כי מוריניו ינסה להחתים את קארים בנזמה בינואר, כשחוזהו של הצרפתי מסתיים באל איתיחאד הסעודית בקיץ הקרוב, או שמא ימתין המאמן הפורטוגלי לחלוץ ששיחק תחתיו שלוש שנים בריאל מדריד, ובקיץ יגיע בנזמה בחינם לבנפיקה.

בדרך חזרה לאירופה? בנזמה/GettyImages, Khalid Alhaj/MB Media

העונה כבש בנזמה שלושה שערים עם פתיחת הליגה הסעודית.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully