במ.ס אשדוד עדיין לא נרגעים משלושת המשחקים האחרונים של הקבוצה. שלושה הפסדים ששיאם בתבוסה שלשום (שבת) להפועל תל אביב בבית 6:2. אותו משחק גרוע של הקבוצה התלווה לתבוסה למכבי חיפה בחוץ ולהפסד הביתי לבני סכנין החלשה במחזור השני. אתמול בבוקר למחרת התבוסה להפועל תל אביב הגיע הבעלים ג'קי בן זקן למועדון וקיים אסיפה נוקבת עם השחקנים ללא הצוות המקצועי.
יתרון (2) 60
18:35

מכבי ראשון לציון

עירוני נס ציונה
(1+)
ראשל"צ הפסידה 5 משחקים ברציפות, אם כי זה היה רצף קשה במיוחד. עדיין, היא במשבר, והיא תפגוש את נס ציונה, שהפסידה לר"ג, אך לפני כן נראתה מצוין. נס ציונה קיבלה משחק נוח להתאושש ממנו והליין איתה
רגיל (2) 84
19:00

בני יהודה

מכבי הרצליה
על הנייר לבני יהודה יש סגל מספיק איכותי בשביל להיות פייבוריטית כאן בבית. בפועל היא בעונה פשוט לא טובה והרצליה מסתמנת כמועמדת בולטת לעליית ליגה. האורחת במומנטום מצוין, טובה יותר ותנצח כאן
רגיל (2) 88
19:00

הפועל עכו

הפועל כפר סבא
כפר סבא אומנם טובה יותר, אבל עכו אחרי חמישה משחקים בלי הפסד וניצחון מצוין על כפר שלם. הזדמנות לתפוס משחק ביחס גבוה יחסית.
יתרון (2) 128
20:00

מכבי תל אביב

הפועל פתח תקווה
(2+)
מכבי תל אביב הובסה נגד שטוטגרט ביום חמישי האחרון, אחרי ההפסד בטרנר. הצהובים לא מגיעים בכושר מספיק טוב כדי להביס כאן. ניצחון ביתי סולידי בהפרש של שני שערים.
בן זקן נותן גב מלא לחיים סילבס. הוא קיים שיחה קצרה עם השחקנים בה שם את כל מה שהוא מרגיש על השולחן ופתח בפני השחקנים את כל מה שהוא חש אחרי התבוסות האחרונות של הקבוצה. אחד השחקנים אמר: "נאמרו דברים נכונים. כולנו צריכים לקחת את עצמנו בידיים. זו לא צורה להיראות ככה. לחטוף שתי תבוסות כל כך משמעותיות בשני המשחקים האחרונים זה לא מתאים לאף אחד וכולם צריכים להתבייש ביכולת שהצגנו על כר הדשא".
הבוקר קיימה הקבוצה משחק אימון עם הפועל כפר שלם. בקבוצה מנסים לעודד את השוער קרול ניימצ'יצקי שרשם משחק חלש מאוד שלשום וספג שערים באשמתו. הציפייה היא גם משחקנים נוספים שאינם מציגים את היכולת הרגילה שלהם להרים את עצמם לקראת המשחק במחזור הקרוב מול עירוני קרית שמונה. לאשדוד כזכור רק שלוש נקודות מתוך 12 אפשריות אחרי שניצחה במחזור הראשון את הפועל ירושלים בטדי.


