וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאזן מושלם? רן קוז'וך שולח מסר ברור לשחקני הפועל באר שבע

עודכן לאחרונה: 23.9.2025 / 13:44

המאמן טען: "יש הרבה מאוד איכות, אבל צריך משמעת טקטית ועבודה קשה". פרץ: "למדנו מהטעויות שלנו באירופה". מימר דווקא מרוצה

תקציר: הפועל באר שבע - בני סכנין 1:3/פלייר

הפועל באר שבע ציינה הערב (ראשון) עשר שנים באצטדיון טרנר, עם 1:3 קליל על בני סכנין - במשחק שיכול היה להסתיים בתוצאה גבוהה הרבה יותר. אליאל פרץ כיכב עם שער ושני בישולים, דן ביטון המשיך את רצף הכיבושים שלו והאדומים שמרו על המאזן המושלם ושבו לפסגת הטבלה. רק דבר אחד העיב על התוצאה: עמוק בתוספת הזמן, נפגע מתן בלטקסה בברכו וירד מכר הדשא.

"אני מרוצה מהנקודות", אמר רן קוז'וך בסיום. "אני מרוצה גם מיצירת המצבים שלנו. לא רק משחק ההתקפה שחשוב, היו דברים שלא עשינו נגד הפועל ירושלים. אם אנחנו רוצים להיות במקום שאנחנו רוצים להיות, צריך להביא את זה כל הזמן. אי אפשר לשחק על מזל, צריך לעשות דברים כמו שצריך. זה לוקח זמן וזה סיזיפי, אבל זה יביא תוצאות ארוכות יותר. אני יודע בדיוק איזו קבוצה יש פה, יש הרבה מאוד איכות וראו את זה גם היום. על זה צריך משמעת טקטית ועבודה קשה".

על המפגש עם מכבי חיפה: "היא חזקה מאוד השנה, מאוד מאומנת, שחקנים טובים מאוד. אתגר לא פשוט בכלל, אבל נבוא לכל משחק כדי לנצח".

שחקני הפועל באר שבע חוגגים/דני מרון

איש המשחק אליאל פרץ אמר: "מבחינה אישית הלך טוב, עשיתי מה שמוטל עלי והשגנו שלוש נקודות. על הנייר זה משחק קל אבל התקשינו, היה לא פשוט. אני שמח מאוד על הניצחון. היינו צריכים לשמור יותר על הכדור ולהיות יותר אגרסיביים בהגנה. למדנו מהטעויות שלנו באירופה, יותר זזים, יותר מבינים אחד את השני. עם זאת אנחנו קצת יותר חשופים, צריך לשמור על שער נקי אם אנחנו רוצים לקחת אליפות. זה הכי טוב שהרגשתי מבחינה פיזית, כושר, הכל. זה הכל בעזרת החברים שלי".

sheen-shitof

עוד בוואלה

פיטרו חוגגת יום הולדת עגול ואתם נהנים ממבצע של פעם ב-60 שנה

בשיתוף פיטרו

שחקן הפועל באר שבע מתן בלטקסה/דני מרון

מנגד, שרון מימר סיכם ואמר: "היה מאוד מרגש לראות את המופע של אוהדי הפועל באר בהמנון ומגיע כל הכבוד גם לאוהדי סכנין שכיבדו. כולם נתנו אווירה טובה. במחצית הראשונה הצלחנו להביך את באר שבע הרבה פעמים, ויכולנו להבקיע יותר משער אחד. קיבלנו שערים שקצת הוציאו לנו את האוויר, אבל אני מאוד גאה בשחקנים. לא באנו להתבטל בטרנר. אנחנו בתוך תהליך, עדיין בבנייה ובחיבור של הקבוצה. זה לא קל, אבל עדיין - אני מאוד גאה במה שבנינו פה. כשהסגל יהיה שלם ושחקנים ייכנסו לכושר, תהיה קבוצה טובה".

עדן שמיר: "במחצית הראשונה היינו במשחק, למרות שספגנו שני שערים מאוד מהירים. הצלחנו להגיב מהר וגם לשבור את הלחץ של הפועל באר שבע, עשינו דברים יפים. במחצית השנייה כבר הלכנו אחורה, אבל צריך לומר את האמת - שיחקנו אולי באצטדיון הכי קשה בארץ, נגד הקבוצה אולי הכי טובה בארץ. יש לנו הרבה דברים טובים לקחת מהמשחק".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully