איגוד השופטים פרסם היום (ראשון) את השיבוצים למשחקי המחזור החמישי בליגת העל, שייפתח בשבת הקרובה. במוקד, המשחק המרכזי בין מכבי חיפה להפועל באר שבע, שינעל את המחזור ביום שני הבא (29 בספטמבר).
אביעד שילוח זכה לשיבוץ היוקרתי וינהל את המשחק באצטדיון סמי עופר, יסתייע בשופט המסך גל לייבוביץ'. יום קודם לכן, ביום ראשון ה-28 בספטמבר, אוהד אסולין ישפוט את המשחק בין בני סכנין לאלופה מכבי תל אביב.
יתרון (5) 117
19:00

בני סכנין

מכבי יפו
(1+)
נציגת ליגת העל מדוחא תארח את הקבוצה מהלאומית, במשחק שבו סכנין פייבוריטית ברורה. יפו בעונה גרועה תתקשה להפתיע.
יתרון (5) 125
19:00

הפועל פתח תקווה

הפועל עירוני כרמיאל
(1+)
העולה החדשה לליגת העל קיבלה הגרלה נוחה יחסית מול הקבוצה מליגה ב', ותנסה להבטיח ניצחון קל ומהיר לעיני הקהל הביתי.
באשר למשחקי השבת, שיוציאו לדרך את המחזור, ויטלי בונדרב ישפוט את הפועל תל אביב והפועל חיפה, שניר לוי שובץ למשחק שייערך במקביל בין בני ריינה לבית"ר ירושלים. ספיר ברמן תהניה בטדי במפגש בין הפועל ירושלים למכבי נתניה, נאאל עודה ינהל את ההתמודודת בין הפועל פתח תקוה לעירוני טבריה ויואב מזרחי ישפוט את עירוני קרית שמונה ומ.ס. אשדוד.


