מכבי תל אביב תקיים את המשחק שלה מול דינמו זאגרב במסגרת המחזור השני בליגה האירופית ביום חמישי הבא, מוצאי יום הכיפורים.
כזכור ביקשה מכבי תל אביב את ההיתר של אופ"א לקיים את המשחק יומיים קודם, ביום שלישי הבא, על מנת שלא לשחק בתום יום הכיפורים - אבל אופ"א סירבה, וכפי שפרסמנו כאן, הסתמכה על התקדים של מכבי חיפה ששיחקה לפני שלוש שנים בצאת יום הכיפורים בטורינו מול יובנטוס.
באופ"א מסרו למכבי תל אביב ולהתאחדות שאם מכבי חיפה יכלה לעשות זאת, גם מכבי תל אביב תוכל לעמוד בכך. לכן המשחק ייערך בתום יום הכיפורים, והמאמן ז'ארקו לאזטיץ' יצטרך להתחשב בשחקנים היהודים שצמים.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
מכבי תל אביב תמריא כבר ביום שלישי, יומיים לפני המשחק, לסרביה, שלא כמנהגה. הקבוצה כזכור מגיעה בדרך כלל למשחקים באירופה רק יממה לפניהם, אבל הפעם בגלל כניסת יום הכיפורים ביום רביעי, הטיסה תהיה בשלישי כדי להיערך בהתאם.
משמעות הדבר מבחינת מנהלת הליגות כאן בארץ היא שהמשחק מול בני סכנין במחזור הבא ייערך ביום ראשון בעוד שבוע. מכבי תל אביב תמריא מחרתיים לסלוניקי למשחק מול פאוק, כך שהלו"ז שלה צפוף במיוחד - אם זוכרים שאחרי שהיא תחזור מהמשחק בסרביה מול דינמו זאגרב תמתין לה ביום ראשון מכבי חיפה בבלומפילד.


