בני הרצליה עלתה היום (שישי) לרבע גמר גביע ווינר אחרי ניצחון 80:88 על אליצור נתניה באולם האנרבוקס שבחדרה. המשחק היה במסגרת שלב הפלייאין של המפעל, אחרי ששתי הקבוצות לא הצליחו להעפיל ישירות לרבע הגמר משלב הבתים. הרצליה תפגוש ברבע הגמר את הפועל ירושלים, אותה ניצחה בשלב הזה בעונה שעברה, במשחק שייערך ברביעי הקרוב בחדרה.
הרצליה, בעזרת דקות טובות של נואה קרטר, פתחה את המשחק טוב יותר, וסיימה את הרבע הראשון ביתרון 18:24. הרבע השני היה כולו של נתניה. החבורה של עידן אבשלום רצה 0:15 במהלכו, הפעילה הרבה לחץ על הרצליה, וסיימה את המחצית ביתרון מבטיח 34:44. פתיחת המחצית השנייה הייתה שונה לחלוטין - החבורה של יהוא אורלנד השתלטה על המגרש, רצה 0:19 וסיימה את הרבע ביתרון9:32 ובסיומו 53:66. ברבע האחרון היתרון התקרב ל-20 הפרש, אלא שהרצליה העלתה את החבר'ה הצעירים שלה למגרש, ונתניה ניצלה זאת כדי למזער נזקים ובסיום 80:88.
צ'ינאנו אונואקו הוביל חמישה שחקנים בספרות כפולות בהרצליה עם 19 נקודות ו-8 ריבאונדים. שלו לוגשי ומקס היידיגר קלעו 14 כל אחד, נואה קרטר הוסיף 12 ו-11 ריבאונדים ואלייז'ה סטיוארט הוסיף 12 משלו. שאק ביוקנן היה הקלע המוביל של נתניה עם 25 נקודות ו-7 ריבאונדים, רובן במחצית הראשונה, אוטיס פרייז'ר קלע 16 עם 8 ריבאונדים ודורי סהר קלע 15.