וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוצר בעיה? "דופלנטיס מתחיל לעלות לנו הרבה מאוד כסף"

נשיא התאחדות האתלטיקה הבינלאומית התבדח לאחר שיא העולם ה-14 של הקופץ במוט. השיטה וסכומי העתק שהשבדי "גוזל" מהאיגוד

קליפ סיכום שבוע, 18.9/ספורט1

כבר בגיל 25 אפשר להכתיר את מונדו דופלנטיס לאחד הספורטאים הגדולים בכל הזמנים. הקופץ במוט השבדי שבר השבוע בפעם ה-14 את שיא העולם בקפיצה במוט כשחצה את הרף של 6.3 מטרים באליפות העולם באתלטיקה, והמשיך בשיטה הייחודית שלו לקטוף מדליות זהב, ובין היתר גם לא מעט כסף לחשבון הבנק.

זאת הייתה הפעם השלישית ברציפות בה דופלנטיס זכה במדליית הזהב באליפות העולם, וגם נשיא התאחדות האתלטיקה הבינלאומית, סבסטיאן קו, כבר יודע שההצלחה של השבדי "עולה לו ביוקר": "הוא אחד הגורמים לכך שיש לנו פה בטוקיו אצטדיון מלא ושנמכרו 520 אלף כרטיסים לתחרויות, אבל אני צריך להגיד לדופלנטיס שאת מסיבת סוף השנה כבר לא נוכל לקיים מרוב הכסף שאנחנו מעניקים לו אחרי כל שבירת שיא עולם".

קו התבדח בעקבות 100 אלף דולר נוספים שדופלנטיס הרוויח - הסכום המוענק לכל שבירת שיא עולם באתלטיקה - כאשר הוא גם סידר לעצמו 70 אלף דולרים נוספים מעצם הזכייה במדליית הזהב: "הוא מתחיל לעלות לנו הרבה מאוד כסף".

אחרי (עוד) שיא עולם. דופלנטיס/GettyImages

דופלנטיס זכה בקריירה גם פעמיים במדליות הזהב במשחקים האולימפיים בטוקיו ובפריז.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully