חודש אחד הספיק למכבי תל אביב להבין שיש לה ביד אוצר. ספק אם מישהו העריך בקרית שלום שכריסטיאן בליץ' יהיה כזה בינגו לקבוצה ובתוך זמן כה קצר.
מכבי תל אביב צירפה אותו בהשאלה עם אופציית רכישה וכבר עכשיו מדברים בקבוצה שצריך לממש את האופציה ולרכוש את כרטיסו בסכום של מיליון ו-450 אלף יורו. למכבי תל אביב יש עוד זמן לכך, אבל כבר עכשיו ברור שהרכישה תתבצע ובליץ' יהיה שחקן הקבוצה בשנים הקרובות.
רגיל (6) 303
22:00

מנצ'סטר יונייטד

ניוקאסל
השדים האדומים מגיעים למשחק אחרי שני משחקים ללא ניצחון. כמו כן הם ללא ניצחון ביתי כבר יותר מחודשיים. גם ניוקאסל מתקשה העונה ובשל חוסר היציבות , תיקו אפשרי כאן.
סך הכל שערים טווחים (2-3) (7) 71
15:00

מכבי אחי נצרת

מכבי חיפה
מכבי חיפה לא בעונה טובה בליגה, מה שהופך את הגביע למטרה חשובה מבחינתה. היא לא יכולה לזלזל כאן ולכן, עם יכולת טובה, היא צפויה להביס פה במשחק שיסתיים עם ארבעה שערים לפחות
רגיל (7) 84
16:00

לצ'ה

קומו
קרב בין שתי קבוצות מרכז טבלה ומטה. קומו מפתיעה לטובה העונה, אך לצ'ה בבית היא יריבה עקשנית.
רגיל (7) 121
17:00

לה לובייה

לובן
קרב תחתית בין העולה החדשה ללובן המנוסה יותר. לה לובייה תנסה להוציא נקודות יקרות בבית במאבקי ההישרדות.
יתרון (7) 189
17:30

מכבי תל אביב

הפועל חיפה
(1+)
הכושר של מכבי תל אביב בשבועות האחרונים לא הולך ומשתפר, ולמעשה היחידה שהיא הצליחה לנצח לאחרונה היא אותה הפועל חיפה במשחק הליגה האחרון ביניהן. אבל הפועל חיפה מגיעה אחרי שני ניצחונות רצופים, מומנטום טוב ובעיקר נחישות להיראות טוב יותר במפגש הקרוב. האורחת לא תפסיד ב90 דקות
יתרון (7) 208
18:40

הפועל ירושלים

מכבי רעננה
(14+)
ירושלים מגיעה אחרי שדרסה את נתניה החלשה ומקבלת עוד משחק בית מול יריבה חלשה. רעננה עם 7 הפסדים רצוף ונראה שזה שאלה של כמה. האם ירושלים מסוגלת לתת עוד תצוגה כזו? יהיה לה קשה. שווה ללכת פה על רעננה שתעמוד בליין, כי היא גם אינה קבוצה שמובסת
רגיל (7) 217
19:00

אודינזה

לאציו
לאציו מגיעה לצפון איטליה במטרה להיצמד לחלק העליון של הטבלה ולחזור למאבק על המקומות האירופיים. אודינזה היא קבוצת מרכז טבלה קלאסית העונה, שמציגה הגנה יציבה אך מתקשה מול איכות ההתקפה של הקבוצות הגדולות.
תרומתו בולטת לא רק על הרקע האישי, אלא הוא הפך את מכבי תל אביב ליותר טובה, יותר קבוצתית, יותר דינמית, רעבה ואינטנסיבית. יתרה מכך, התחושה היא שכל מי שמשחק לצידו, משפר את הרמה שלו ורוצה להתאים את עצמו למה שבליץ' תורם לקבוצה. זה היה ניכר במשחק האחרון, כשאיסוף סיסוקו שיחק לצידו ונתן את אחד ממשחקיו הטובים במכבי תל אביב.
כזכור, בליץ' נרכש על ידי אלקמר ההולנדית מפרטיזן בלגרד בסכום של ארבעה מיליון יורו, כך שמבחינת מכבי תל אביב אופציית רכישה בסכום של 1.45 מיליון יורו זה כמעט חינם, אם זוכרים שהוא רק בן 24. ההולנדים הסכימו לאופציה שהיא נמוכה מהסכום שבו הוא נקנה, מאחר שבליץ' לא שיחק הרבה בעונה שעברה ובמועדון ההולנדי העריכו שזה הסכום הריאלי למכירתו. כעת, ביחס לתרומתו, אין ספק שמדובר בסכום שהוא מצויין עבור מכבי תל אביב.


