סוגיית לויזוס לויזו מתחילה להתיש גם את אוהדי אומוניה ניקוסיה ואנשי כדורגל בקפריסין והיום (שלישי) התפרסם טור ב-shootandgoal ובו קריאה: פשוט תמכרו אותו להפועל תל אביב.
הפרשן דמטריו חרלמבוס כתב:
"אומוניה חייבת לסגור את פרשת לויזוס לויזו והיא צריכה לעשות את זה בהקדם. ולפי דעתי, רק מוצא אחד: מכירה להפועל תל אביב. הכוכב הקפריסאי לא רוצה להמשיך באומוניה, הוא מתאמן כבר כמה ימים לבדו, הוא רוצה לצאת לחו"ל, ואני לא חושב שבראש שלו הוא בכלל שוקל להאריך חוזה באומוניה.
"הנינג ברג (מאמן אומוניה) אמר כמה דברים נכונים אחרי המשחק האחרון, אבל בעיניי עשה טעות גדולה מאוד: הוא התייחס ליועצים שלו וזרק עליהם חצים.
"לויזו אולי לא מקבל עצות רק מאנשי מקצוע, אלא גם מאנשים מהמעגל המשפחתי הקרוב שלו - ולא רק. דברים כאלה (כמו של ברג) לא אומרים בפומבי. והוא, בצדק מבחינתו, לא צפוי להיכנס להליך של חידוש חוזה. למה שיחייב את עצמו בתרחיש כמו זה שקורה עכשיו, למשל לקראת הקיץ הקרוב?
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
חרלמבוס הוסיף: "סטברוס פפסטברו (נשיא אומוניה) הוא איש עסקים חכם, והוא יודע שאין טעם להחזיק בקבוצה שלו שחקן שלא רוצה לשחק שם יותר, ושגם לא בטוח שייתן את כולו אם יישאר עד הקיץ הקרוב. להחזיק אותו, לגרום לבעיות פנימיות בקבוצה וגם להפסיד את הכסף? זו לא החלטה של איש עסקים רציני.
"לרוע מזלה של אומוניה, לויזו מחזיק כיום את הקלפים, ולא משנה מה יקרה. וההחלטה של סטברוס פפסטברו צריכה להיות ברורה, אם לא יחול שינוי: אני נותן אותו, לוקח קצת כסף, ומסיים עם זה".