הפועל פתח תקוה תארח מחר (שלישי, 19:30) את האלופה מכבי תל אביב, למשחק ההשלמה שנדחה מהמחזור הראשון בליגה. העולה החדשה מגיעה במומנטום מצוין להתמודדות, אחרי נצחון נאה 1:3 על מכבי נתניה בשבת האחרונה ועם ארבע נקודות שהקבוצה צברה, בשני המשחקים שקיימה עד כה.
אחרי שאמש נפתר משבר הכרטיסים מול אוהדי מכבי תל אביב ובסופו של דבר הוזלו המחירים ל-75 שקל ברכישה מקוונת ו-65 שקל בקופות האצטדיון, מצפים כעת במועדון לאצטדיון מלא. חרם רכישת הכרטיסים מצד ארגוני האוהדים של הצהובים הוסר והם קיבלו כ-6,000 כרטיסים וצפויים למלא את כל היציע המזרחי. בפתח תקוה נרשמה גם מכירה ערה מאוד של כרטיסים לאוהדים המקומיים וזאת בנוסף לרוכשי המנויים שנרכשו כבר בקיץ.
יתרון (4) 123
19:45

פאפוס
(1+)

מונאקו
מונאקו לא בשיא הכושר שלה ופאפוס אחת הקבוצות המעניינות העונה במפעל, שלא עושה הנחות לאף יריבה. בבית הקפריסאים מסוגלים לצאת עם נקודות
יתרון (4) 157
20:30

מונאקו

אנאדולו אפס
(9.5+)
מונאקו איכותית יותר אך היא הפסידה 3 מ-5 האחרונים שלה, כולל 2 ביורוליג. אנאדולו בעונה רעה, איך היא ניצחה את ה-2 האחרונים שלה ביורוליג והיא קבוצה קשוחה ומנוסה במפעל. היא תפסיד אבל זה יהיה צמוד
סך הכל שערים טווחים (2-3) (4) 238
22:00

ארסנל

באיירן מינכן
ארסנל הפסידה רק פעם אחת העונה, האורחת עדיין לא הפסידה. ההגנה של ארסנל מהטובות שיש ועדיין לא ספגה באלופות העונה אבל הערב נגד באיירן הדברים ישתנו. משחק בקצב גבוה עם התקפות אדירות - ארבעה שערים לפחות באחד המשחקים הכי מעניינים של העונה עד כה
בחלק המקצועי מסתמן שהמאמן עומר פרץ ייהנה מסגל מלא וההרכב ייקבע רק בסיום האימון המסכם. חלוץ הרכש מארק קוסטה שחתם אמש באופן רשמי נכח באימון הבוקר, ערך אימון אישי בצידי המגרש והוא לא יהיה בסגל למשחק מחר.
