הפועל פתח תקוה תארח מחר (שלישי, 19:30) את האלופה מכבי תל אביב, למשחק ההשלמה שנדחה מהמחזור הראשון בליגה. העולה החדשה מגיעה במומנטום מצוין להתמודדות, אחרי נצחון נאה 1:3 על מכבי נתניה בשבת האחרונה ועם ארבע נקודות שהקבוצה צברה, בשני המשחקים שקיימה עד כה.
אחרי שאמש נפתר משבר הכרטיסים מול אוהדי מכבי תל אביב ובסופו של דבר הוזלו המחירים ל-75 שקל ברכישה מקוונת ו-65 שקל בקופות האצטדיון, מצפים כעת במועדון לאצטדיון מלא. חרם רכישת הכרטיסים מצד ארגוני האוהדים של הצהובים הוסר והם קיבלו כ-6,000 כרטיסים וצפויים למלא את כל היציע המזרחי. בפתח תקוה נרשמה גם מכירה ערה מאוד של כרטיסים לאוהדים המקומיים וזאת בנוסף לרוכשי המנויים שנרכשו כבר בקיץ.
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
בחלק המקצועי מסתמן שהמאמן עומר פרץ ייהנה מסגל מלא וההרכב ייקבע רק בסיום האימון המסכם. חלוץ הרכש מארק קוסטה שחתם אמש באופן רשמי נכח באימון הבוקר, ערך אימון אישי בצידי המגרש והוא לא יהיה בסגל למשחק מחר.



