ההתנהגות של אוהדי מכבי תל אביב במשחק החוץ בשבת מול עירוני טבריה באצטדיון גרין בנוף הגליל עלולה לעלות ביוקר רב למועדון ולהם.
הבוקר (שני) קיבלה האלופה זימון מבית הדין של ההתאחדות לכדורגל לוועדת משמעת בעקבות דוח השופט אוראל גרינפלד. תובע ההתאחדות לכדורגל עורך הדין גלעד ברגמן קיבל את הדוח אתמול ובו מציין גרינפלד כי המשחק הופסק חמש פעמים, כולל פעם אחת ליותר מחמש דקות כבר בתחילת המשחק כאשר אוהדי מכבי תל אביב השליכו סרטים בצבעים כחול וצהוב לכר הדשא. הסרטים נתפסו בשער של השוער ובמשך למעלה מחמש דקות ניקו את הרחבה, כך שהקבוצות למעשה לא שיחקו יותר מחמש דקות.
בנוסף ציין גרינפלד שני אירועים. הראשון - חפץ שנזרק ופגע בו, והשני - התפרצות של שני אוהדים לכר הדשא. עוד כתב השופט כי הוא פנה למנהל הקבוצה יואב זיו ואמר לו כי אם עוד פעם אחת ייזרק חפץ לכר הדשא, הוא מפסיק את המשחק.
כל האירועים הללו הגיעו כאמור לפתחו של התובע, עורך הדין ברגמן, שהעמיד את מכבי תל אביב לדין ודרש איסור קהל חוץ במשחק הקרוב. מאחר שהמשחק הראשון שבו מכבי תל אביב תשחק מול קבוצה שמכרה יותר מ-5,000 מנויים ולכן נחשבת לקבוצה גדולה שמולה משיתים את העונש יהיה הדרבי התל אביבי ב-19 באוקטובר, מכבי תל אביב תצטרך להגיע לבית הדין מחרתיים ולטעון את טיעוניה במטרה לנסות ולהקל על העונש - שכרגע עלול להוביל לכך שאוהדיה לא יוכלו להיות ביציעים 10-11 בדרבי הקרוב.
יתרון (3) 199
20:00

ז'לגיריס קובנה
(1.5+)

פנאתינאיקוס
ז'לגיריס עוברת חודש רע, למרות הניצחון הענק על פרטיזן. היא הפסידה למכבי ואנאדולו וניצחה בקושי את פאריס. פאו אחרי ניצחון ענק על הפועל תל אביב ובמומנטום מרשים. היוונים ימשיכו את המומנטום
יתרון (3) 217
20:15

אל איתיחאד

נאסף קארשי
(2+)
מפגש במסגרת שלב הבתים של ליגת האלופות האסיאתית; אל איתיחאד הסעודית אמנם לא בשיא יציבותה העונה, אך היא מחזיקה בסגל איכותי בהרבה מהיריבה האוזבקית, שמתקשה מאוד במשחקי החוץ שלה לאחרונה.
יתרון (3) 224
20:30

באיירן מינכן
(6.5+)

הפועל תל אביב
מפגש קצוות. באיירן בעונה הכי חלשה שלה במפעל מזה שנים, בעוד הפועל תל אביב עדיין מובילה את הטבלה ובאה אחרי הפסד ביוון לפנאתינאיקוס. עבור האדומים זו הזדמנות נהדרת להתאושש מההפסד. הפועל תל אביב תנצח ומעל הליין
יתרון (3) 268
21:45

פאריס באסקטבול
(1.5+)

הכוכב האדום בלגרד
פאריס הייתה שווה ניצחון בכמה וכמה מהמשחקים האחרונים שלה שהסתיימו בהפסד. הכוכב האדום אמנם בצמרת אבל עוברת קצת ירידה ביכולת שלה לאחרונה. פאריס שווה ניצחון בבית שישים סוף לרצף ההפסדים שלה
רגיל (3) 279
22:00

תוניסיה

אוגנדה
משחק פתיחה בשלב הבתים של אליפות אפריקה. תוניסיה נחשבת לנבחרת מנוסה וחזקה משמעותית, עם רקורד היסטורי מושלם מול אוגנדה שחוזרת לטורניר לראשונה מאז 2019.


