וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סטיוארט צפוי לשוב לסגל הרצליה נגד הפועל העמק

עודכן לאחרונה: 15.9.2025 / 10:20

משחקי שלב הבתים בגביע ווינר (שלישי, 21:00): הפורוורד שנעדר מההפסד לרעננה עשוי לשוב לסגל של אורלנד, כשאצל היריבה רפי מנקו חזר להתאמן. כל התרחישים לקראת המשחק שנועל את בית ד'

תיקתקנו, 14.9/ספורט1

משחקי שלב הבתים בגביע ווינר יימשכו הערב (שני, 21:00) באולם היובל שבהרצליה כשבני הרצליה תארח את הפועל העמק. זהו המשחק האחרון בבית ד', בסיומו ייקבע מי תהיה הקבוצה מהבית שתעפיל לרבע הגמר, מי תגיע למשחק הפלייאין בסוף השבוע הקרוב על הכניה לרבע הגמר, ומי תעבור למשחקי הדירוג.

אם הפועל העמק תנצח את הרצליה, היא תעלה לרבע הגמר, מכבי רעננה תשחק בפלייאין, והרצליה בדירוג. תוצאה דומה תהיה אם הרצליה תנצח עד שתי נקודות. אם הרצליה תנצח בין שלוש נקודות ל-12 נקודות, היא תשחק בפלייאין, העמק ברבע הגמר ורעננה במשחקי הדירוג. ניצחון של הרצליה ב-13 הפרש ומעלה ישלח אותה לרבע הגמר, ואת העמק לפלייאין, כשאם תירשם הפתעה והרצליה תביס ביותר מ-25 הפרש, העמק תלך למשחקי הדירוג.

אלייז'ה סטיוארט שחקן בני הרצליה/ברני ארדוב

בבני הרצליה מקווים ליכולת טובה יותר מההפסד לרעננה ביום חמישי האחרון. אלייז'ה סטיוארט שהחמיץ את המשחק הקודם עשוי לשוב לסגל, כשגם מוריאל לוטאטי נמצא במסלול של חזרה לכשירות. במועדון ממשיכים לחפש אחר שחקן פנים ישראלי שישלים את הסגל. בהפועל העמק קיבלו בימים האחרונים את רפי מנקו שחזר מהיורובאסקט עם נבחרת ישראל, אך ההערכות הן שהוא לא ישחק הערב.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully