וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מאחורי דונצ'יץ' ויאניס: הנתון המחמיא של דני אבדיה בטורניר

הכוכב הישראלי במקום השלישי בממוצע הנקודות למשחק ביורובאסקט. גינת מוביל בריבאונדים, ובאיזה מדד ים מדר כיכב מעל כולם?

תיקתקנו, 14.9/ספורט1

טורניר יורובאסקט 2025 הגיע לסיומו עם המנצחת הגדולה, גרמניה, שהשלימה דאבל אחרי הזכייה באליפות העולם האחרונה כשהוכתרה גם כאלופת אירופה בפעם השנייה בתולדותיה אחרי ניצחון על טורקיה בגמר. נבחרת יוון של יאניס אנטטוקומפו התכבדה במדליית הארד ההיסטורית עבור הכוכב של מילווקי, וכמובן הנבחרת הישראלית סיימה את דרכה עוד בשמינית הגמר, אבל נראה שיש לכמה משחקני הסגל סיבות להיות מעודדים עם מספרים מרשימים בסיום האליפות.

בכל הנוגע לנקודות למשחק, לוקה דונצ'יץ' הוביל את הקלעים עם 34.7 נק', כאשר אנטטוקומפו אחריו ודני אבדיה שלישי בכל הטורניר עם 24 נקודות למשחק. הישראלי נמצא מעל שחקנים כמו לאורי מרקאנן, ג'ורדן לויד, ניקולה יוקיץ' ואלפרן שנגון.

בריבאונדים ניקולה ווצ'ביץ' מעל כולם עם 11.6 כדורים חוזרים למשחק, ובגזרה הישראלית תומר גינת הבא בתור במקום ה-15 עם 7.3 כדורים חוזרים למשחק.

גבוהים בטבלאות המספרים. אבדיה ואנטטוקומפו/עיבוד תמונה, עיבוד תמונה

ים מדר הרשים ברמת המספרים, כשבאסיסטים הוא במקום החמישי עם 6.3 אסיסטים למשחק, ובחטיפות הוא במקום הראשון בצוותא עם דונצ'יץ' עם 2.7 חטיפות למשחק בטורניר.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully