"למרות שפתחנו את העונה עם שתי רביעיות נגד טבריה ונגד מכבי נתניה - אני לא יכול להגיד ואני לא מסכים עם זה שקל לנו על כר הדשא. אני חושב שהמשחקים קשים, אבל אני חושב שאנחנו שיחקנו טוב מאוד בשני המשחקים האלה ולכן ניצחנו בצורה מרשימה", כך אמר אתמול (שבת) בתום המשחק של מכבי תל אביב מול טבריה קשר האלופה, עידו שחר, שהיה הראשון לכבוש הערב ולהשוות את התוצאה באופן זמני אחרי שטבריה הפתיעה את הצהובים וכבשה ראשונה במשחק.
שחר פתח גם נגד טבריה כפי שקיבל מהמאמן ז'ארקו לאזטיץ' את האשראי גם מול מכבי נתניה במחזור הקודם. "אני כמו כל השחקנים כאן עושה הכל כדי לשחק בכל משחק ולזכות לאמון בכל דקה. זו התמצית של מכבי תל אביב. יש כאן מאבק גדול בין כולם על חולצת ההרכב ועל כל דקה. יש שחקנים מאוד מוכשרים, אבל אני יכול להבטיח לך שיש כאן לכידות מאוד גבוהה. השחקנים מאוד מחוברים ביניהם ורואים את זה על כר הדשא".
שחר לא רצה להתייחס לאוהדי הקבוצה שהשליכו במהלך המשחק חפצים שגרמו להפסקת המשחק כמה פעמים. זאת ועוד, שחר גם לא רצה להיכנס להצעות שהיו לו במהלך הקיץ ושאותן דחתה מכבי תל אביב פעם אחר פעם.
יתרון (3) 222
21:00

ריגה
(7.5+)

א.א.ק. אתונה
ריגה נחלשה מאוד מהעונה שעברה. א.א.ק אתונה עם שחקנים איכותיים יותר וצפויה לנצח בפער של לפחות 7 נקודות.
רגיל (3) 270
21:45

באלה טאון

קונאס קוואי
באלה טאון חלשה בביתה. ניצחון ביתי אחד בחמישה משחקים. קונאס אחרי ניצחון על לאנלי מועמדת לנצח.
מנצחת כולל הארכות (3) 318
23:08

דטרויט טייגרס

סיאטל מרינרס
במצב של 1:1 בסדרה ואחרי שני משחקי חוץ, דטרויט תארח את סיאטל הלא יציבה. היא תנסה והיא יכולה בביתה להשיג ניצחון ביתי חשוב.
יתרון (4) 183
19:45

גוג סוונדבורג
(4.5+)

מגדבורג
מגדבורג פתחה מצוין את ליגת האלופות והיא עם שלושה ניצחונות, אבל לשחק בדנמרק יהיה לה קשה מאוד. גם אם תנצח, ספק אם זה יהיה בהפרש גדול.
יתרון (4) 261
21:05

הפועל תל אביב

מכבי תל אביב
(8+)
הפועל תל אביב פייבוריטית ברורה במשחק הזה ובצדק, עם עליונות ויתרון בכל עמדה על מכבי תל אביב שפתחה רע את העונה החדשה. אבל הצהובים יבואו לשחק קודם כל על כבודם, וזה יספיק להם כדי לפחות לעמוד בליין
יחד עם זה, הסכים שחר עם התקשורת שקבעה כי הליגה האירופית אותה תתחיל מכבי תל אביב בעוד עשרה ימים לא תהיה קלה עבורה בעיקר לנוכח גילויי השנאה הרבים שיש ברחבי אירופה כלפי ישראלים ויהודים. "זה נכון שיש אנטישמיות בולטת", אמר שחר. "אבל אנחנו טסים לשחק כדורגל ובזה אנחנו נרצה להתרכז בכל משחק במטרה לעשות תוצאות טובות".