וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

השתיק את כולם: הופעת בכורה חלומית לשון וייסמן באוסטריה

החלוץ שם בצד את הדיבורים ואחרי קיץ סוער, כבש צמד ב-0:3 של בלאו-וייס לינץ נגד גראצר. קבוצתו נפרדה מהמקום האחרון

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

שון וייסמן ערך היום (שבת) בכורה פנטסטית במדי קבוצתו החדשה, בלאו-וייס לינץ, בניצחון 0:3 על גראצר במחזור השישי באוסטריה. הישראלי שחתם רק לפני כמה ימים, כבר פתח בהרכב והתחיל לפרוע שטרות. הוא כבש צמד בדקות 24 ו-48 וסייע לקבוצתו החדשה להיפרד מהמקום האחרון - אחרי שלא ניצחה אפילו משחק אחד עד היום.

בלאו-וייס לא כבשה בארבעה מחמשת משחקיה ובקבוצה מאוד קיוו שווייסמן ישחרר את הפקק. הספתח היה נהדר ואם זה יימשך ככה, התקוות תתממשנה. גם השחקן וגם בלאו-וייס לינץ לא היו יכולים לחלום על פתיחה טובה יותר. וייסמן הוחלף בדקה ה-80, כשהניצחון כבר היה מונח בכיס.

החלוץ בן ה-29 חזר לליגה האוסטרית שבה הוכתר למלך השערים בעונת 2019/20, כשלבש את מדי וולפסברגר. אז היו לו 37 שערים בכל המסגרות, 30 מתוכם בבונדסליגה.

שון וייסמן, בלאו-וייס לינץ/אתר רשמי, blauweisslinz אינסטגרם

וייסמן כבר סיכם בפורטונה דיסלדורף לפני כמה שבועות, אבל המועדון הגרמני נסוג מהעסקה בגלל מחאת אוהדים קולנית שהתבססה על פוסטים ושיתופים של החלוץ הישראלי בנוגע למלחמה בעזה וישראל. הוא שב לגרנאדה בה היה לו חוזה - אבל הוא לא נכלל בתכניות - שוחרר ללא תמורה והשבוע חתם במדי נועלת הטבלה האוסטרית.

גם את החתימה שלו באוסטריה ליווה הרבה רעש ברשתות החברתיות והיו אוהדים של בלאו-וייס לינץ שהתנגדו למהלך.

ערב המשחק פרסם ארגון האוהדים של בלאו-וייס הודעה בה נכתב: : "שון וייסמן הוא שחקן מצוין, אבל המהלך הזה מצב את כולנו במבחן. זה אתגר אמיתי עבור הקהל שלנו, שלא פשוט לעבור לידו בשתיקה. אנחנו אוהבים את המועדון שלנו ורוצים להגן עליו מפני נזק. לא ניתן לסכסוך פוליטי - כמה קשה וכואב שיהיה - להיכנס ליציע שלנו. לא נסכים להצגת סמלים, דגלים או פרובוקציות מכל צד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully