וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פפ מתלהב מדונארומה, ויודע מה סיטי צריכה כדי לשוב לטופ

"הוא ענק", אמר מאמן סיטי על השוער שעשוי לפתוח בדרבי. עוד הוסיף: "אנחנו זקוקים ליציבות". ומה חשב על ההשוואה בין איסק והולאנד?

סיכום השבוע של ספורט1/ספורט1

פפ גווארדיולה ערך היום (שישי) מסיבת עיתונאים לקראת הדרבי הגדול של מנצ'סטר ביום ראשון (18:30, ספורט1) והתייחס בין היתר להתרשמות הראשונית שלו מהרכש הנוצץ בין הקורות - ג'אנלואיג'י דונארומה.

"הוא כל כך גבוה. הוא ענק", אמר מנג'ר מנצ'סטר סיטי. "כל השוערים רוצים לעצור כדורים ולתת ביטחון לקבוצה. הוא עשה זאת בליגת האלופות בעונה שעברה, בווילה פארק ובאנפילד. הוא הוכיח כמה טוב הוא בשלל משחקים. האם יפתח מול יונייטד? נראה. השוק אפשר לנו להשיג אותו. בגיל 26, הוא צבר ניסיון ענק בקבוצות גדולות ובנבחרת. לא הבאנו אותו כדי שישחזר את מה שאדרסון עשה, יש לו איכויות אחרות".

עומאר מרמוש הפצוע ייעדר מספר שבועות. גם ריאן שרקי יחמיץ את הדרבי הלוהט, בעוד ג'ון סטונס נמצא בספק.

כשנשאל האם אלכסנדר איסק ברמה של ארלינג הולאנד, השיב פפ: "הולאנד קצת מעליו. איסק שחקן יוצא מהכלל, אבל ארלינג בטופ. לא הייתי מחליף אותו באף אחד".

על מה צריכה סיטי לשפר כדי לחזור ולזכות באליפות אמר: "כשאתה מחליף 10 שחקנים ב-4-5 חודשים, צריך למצוא יציבות. ניקח את זה צעד-צעד".

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully