בהפועל באר שבע שבעי רצון מצירופו של הבלם ג'יבריל דיופ. בקבוצה בטוחים שהשחקן יחזור בתוך זמן קצר להיות בסטטוס שהוא היה לפני שנה וחצי, אז הפך להיות מחוזר על ידי קבוצות נחשבות באירופה שסימנו אותו כשהיה שחקנה של ויקינג הנורבגית. דיופ בן 26 היה יעד לקבוצות מצרפת ומבלגיה והיה קרוב מאוד למעבר לפני שנה ללאנס הצרפתית, שהציעה מיליון יורו עבור כרטיסו והייתה אמורה לרכוש אותו, אבל לבסוף לא מכרה את הבלם שלה ודיופ עבר מוויקינג לאיוורדון ספורט מהליגה הראשונה בשוויץ.
בעונה האחרונה דיופ לא רשם תקופה טובה וירד ליגה עם קבוצתו. בנקודת הזמן הזאת בטוחים בהפועל באר שבע שהוא ירצה להרים את הקריירה שלו דרך מחזיקת הגביע הישראלית. בבירת הנגב משווים אותו לשחקנים כמו אור בלוריאן שגם היה בצומת מורכב לא מזמן אבל באמצעות הקבוצה ומה שמביא רן קוז'וך להפועל באר שבע כמאמן, הוא הרים את עצמו והגיע באחרונה אף לנבחרת ישראל.
יתרון (6) 154
20:00

ז'לגיריס קובנה

ולנסיה
(3.5+)
ז'לגיריס פתחה את העונה מצוין והיא גם במומנטום טוב. אצל ולנסיה הסיפור שונה - היא פתחה חלש מאוד, אך כעת היא עם 6 ניצחונות רצופים בכל המסגרות. המשחק צפוי להיות צמוד, אך ז'לגיריס מנוסה ואיכותית יותר ובבית, היא אמורה לרשום ניצחון יפה
רגיל (6) 224
21:30

ורדר ברמן

וולפסבורג
המארחת נראית טוב יותר כרגע ובאופן כללי משדרת יותר יציבות לעומת וולפסבורג שמגיעה למשחק בכושר לא אידיאלי. עם הביתיות, ברמן תמצא את הדרך לנצח כאן
רגיל (6) 256
21:45

פיזה

קרמונזה
המארחת מחפשת ניצחון ראשון העונה אחרי עשרה משחקים ללא ניצחון בהם סיימה שש פעמים בתיקו. נגד קרמונזה, שעלתה יחד איתה מהסרייה ב', זו הזדמנות שלפיזה אסור לפספס, במיוחד בבית
לא בטוח שדיופ יהיה בסגל מחרתיים בטדי מול הפועל ירושלים ובכל מקרה צפויה לו תחרות על חולצת ההרכב מול בלוריאן ומתן בלטקסה שפתחו את העונה טוב מאוד. אחרי חודשים של חיפושים אחר בלם בהפועל באר שבע מרוצים מהחתמת דיופ שהמתין עד הרגע האחרון כדי למצוא קבוצה מליגה נחשבת יותר מהליגה הישראלית, אבל בסוף כשהבין שהחלונות סגורים במרבית הליגות ושליגה שניה בשוויץ קטנה עליו, הוא החליט לארוז ולנחות בישראל. אין ספק ששחקן כמו קינגס קאנגווה מנבחרת זמביה עזר להחלטתו להגיע לכאן. הכוכב מוכר ונחשב באפריקה וכשהוא משחק בהפועל באר שבע, הוא גם פותח את הדלת לשחקנים נוספים מהיבשת.


