באומוניה ניקוסיה מגדירים את המצב סביב לויזוס לויזו כ"קריטי", אבל בקפריסין מעריכים שההכרה בנוגע לעתידו תתקבל רק בעוד כמה ימים.
לויזו נחשב לאחד הכישרונות הגדולים בקפריסין והוא שחקן הרכב בנבחרת. מכאן שהחיזור הנמרץ על הפועל תל אביב אחריו, מסוקר בהרחבה ואנשי אומוניה מקבלים פניות מהתקשורת המקומית ללא הרף.
עד עכשיו, הקו הוא די אחיד: באומוניה מכחישים כל הזמן שישנו איזשהו סיכום בנוגע למעבר של לויזו לאדומים ומצהירים שוב ושוב: "אנחנו מתכוונים להמשיך בשיחות איתו במטרה להאריך את חוזהו".
בקפריסין כתבו הערב: "כל האינדיקטורים מצביעים על כך שהעדיפות הראשונה שלו היא הפועל תל אביב, אותה הוא רואה כצעד המתאים ביותר להתפתחותו. עד עכשיו הוא הבהיר באופן חד משמעי כי רצונו הוא להמשיך את הקריירה שלו בחו"ל, ודחה את האפשרות להאריך את חוזהו במועדון".
יתרון (3) 81
19:00

אליצור נתניה
(2+)

הפועל ב"ש/דימונה
נתניה חוזרת מהפגרה אחרי שהפסידה את 5 משחקי הליגה האחרונים שלה וגם ביצעה זעזוע בעמדת המאמן. נראה שהיא מהחלשות בליגה והיא תפגוש את ב"ש, שהפסידה לגדולות, אך ניצחה את הקטנות. היא לא אמורה להתקשות באולם בנתניה בסיטואציה הנוכחית
סך הכל שערים טווחים (2-3) (3) 115
19:45

באיירן מינכן

ספורטינג ליסבון
ההתקפה של באיירן פשוט טובה מדי ובאופן כללי באיירן אחת הקבוצות היותר מרשימות ביבשת כולה. גם לאורחת יש התקפה שמסוגלת למצוא כאן את הרשת, וניתן לצפות לארבעה שערים לפחות במפגש הזה
אלא שבאומוניה ממשיכים לנסות. על פי 24Sport, הקפריסאים מנסים לשכנע את לויזו שהפועל תל אביב רחוקה מלהיות המדרגה שעליה הוא חלם לטפס בדרך לקריירה מזהירה: "באומוניה טוענים שהקבוצה הישראלית לא מציעה את הרמה ולא את האופק המקצועי שהשחקן חולם עליו".
"הפרשה נותרת מורכבת", הוסיפו, "מה שברור הוא שאומוניה לא מתכוונת לשחרר בקלות את 'הילד שלה', אבל היא נמצאת בדילמה. מצד אחד, קיימת האפשרות לשחרר את השחקן כבר כעת ולקבל תמורה כספית מהקבוצה הישראלית. מצד שני, ניתן להשאירו עד סיום העונה - אך אז הוא יעזוב כשחקן חופשי, מבלי להכניס דבר לקופת המועדון. וכשמדובר באחד הנכסים החשובים ביותר שלך, ברור שזה לא מצב רצוי".
פרט חשוב נוסף הוא מועדי סגירת החלון השונים: בקפריסין חלון ההעברות כבר נסגר ב־9 בספטמבר, בעוד שבישראל הקבוצות רשאיות להחתים שחקנים עד ה־22 בחודש. המשמעות היא שאם אומוניה תמכור את לויזו, היא תוכל להחתים כמחליף רק שחקן חופשי, שסביר מאוד שלא נמצא בכושר משחק. האלמנט הזה רק מוסיף לכאב הראש ובמועדון מקווים מאוד שהקשר ההתקפי יחתום על חוזה חדש ויעשה סוף לסיפור.


