אחרי שההתאחדות הרומנית הפכה המייצגת של בלם מכבי חיפה ליסאב עיסאת, לוואלה ספורט נודע ששחקן ישראלי נוסף נמצא על הכוונת.
בנבחרת הצעירה של רומניה החלו לפני כשנתיים לחפש שחקנים ברחבי העולם המחזיקים בדרכון רומני, כאשר שלושה ישראלים סומנו: עיסאת, עילי פיננגולד והחלוץ הצעיר נעם שחר.
בעוד שפיינגולד כבר ייצג את הנבחרת הבוגרת של ישראל ולא יוכל לשחק בנבחרת רומניה, השניים האחרים מסומנים כאמור וברומניה מקווים שיתחילו לייצג את הנבחרת הצעירה ולאחר מכן את הנבחרת הבוגרת בקרוב.
מעל/מתחת שערים (2.5) (6) 134
20:00

ברסט
(2.5+)

מונאקו
מתוך 28 משחקים העונה של שתי הקבוצות בליגה, נכבשו ב 18 מהם מעל 2.5 שערים וכך צפוי להיות שוב.
רגיל (6) 269
22:00

אוביידו

מאיורקה
אוביידו ומאיורקה נפגשות לקרב תחתית בין שתי קבוצות שממעטות לנצח ונמצאות בכושר חלש. היסטוריית המפגשים מצביעה על משחק דל שערים ושקול, עם נטייה לסיום בתיקו
רגיל (6) 277
22:00

האל

מידלסברו
האל ומידלסברו נפגשות כשהראשונה חסרה שחקני מפתח והשנייה בכושר לא מרשים. האל חזקה בבית וצפוי משחק שקול שמוביל לתיקו.
שחר, בוגרת מחלקת הנוער של הפועל באר שבע, שייך למחזיקת הגביע ובשנה שעברה הושאל להפועל פתח תקווה. בתחילת העונה הנוכחית הושאל החלוץ בן ה-21 להפועל כפר שלם ובמחזור האחרון בליגה הלאומית אף כבש שער.


