הפועל באר שבע יצאה לפגרת הנבחרות עם 0:7 היסטורי על עירוני טבריה, והיא תקווה להמשיך במומנטום ולשמור על מאזן מושלם כשתתארח אצל הפועל ירושלים (ראשון, 20:15, ספורט4) במסגרת המחזור השלישי של ליגת העל. 
הבוקר (חמישי) קיימה הקבוצה מסיבת עיתונאים, ובה התייחס רן קוז'וך בין היתר לבלם המיועד ג'יבריל דיופ שכבר נחת בארץ: "הנצנוץ הוא לא מעניין אותנו, לא מעניין אותנו אם שחקן הוא נוצץ או שם גדול. מעניין אותנו לראות פרמטרים מסוימים במשחק, כאלה שאנחנו יכולים לפתח במשחק שלנו".
על צירוף שחקן התקפה נוסף: "אנחנו כל הזמן במחשבה מאחורי הקלעים איך לשפר את הקבוצה. אנחנו רוצים לשפר את הקבוצה בעוד שחקן לחלק ההתקפי. אם נמצא שחקן שמשדרג אותנו, נביא. אם לא, אז נחכה לחלון הבא".
על ניב אליאסי ומיגל ויטור הפצועים: "ניב פצע בנבחרת, מדברים על משהו שייקח יותר משבועיים. הברך של מיגל נראית יותר טוב, לאט לאט נכניס אותו לעניינים".
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על ההופעה של אליאל פרץ ושחקני הפועל באר שבע מול נבחרת איטליה: "זה לא מפתיע אותי. לא היה לי ספק לגבי היכולות שלהם. מבחינתי הם לא ב-60 אחוז ממימוש הפוטנציאל שלהם - דן, אריאל, אור, גיא, הם אפילו לא קרובים לתקרה שלהם. יש להם אחריות גדולה לקחת את הקפיצה שהם עשו במעמד שלהם, ולהביא את זה לתוך הפועל באר שבע. היו לי המון שיחות עם אליאל. הוא עשה עוד קפיצת מדרגה בנבחרת. זה כיף".
על עתידו של אילון אלמוג: "אין פה שאלה, הוא שחקן שלנו. אני מאוד מרוצה מההתקדמות שלו, מאיך שהוא מתנהג ומתאמן". 
מתן בלטקסה הוסיף: "בהפועל ירושלים יש שחקנים מוכשרים מאוד. נצטרך לשחק את המשחק שלנו. יש פה מועדון ששואף להתחרות ברמות הכי גבוהות, טבעי שתהיה תחרות. אנחנו משתפרים מאימון לאימון וממשחק למשחק".



