זעזוע באיגוד השופטים מתקיפת השופט ארד ניב בסיום המשחק בין בני יהודה להפועל כפר סבא השבוע. שופט הליגה הלאומית, שלו זו עונתו השניה בליגה, שהיה השופט הרביעי במשחק, הותקף בסיומו כשצעד לעבר מכוניתו על ידי עשרות אוהדי בני יהודה שהמתינו לשחקנים בתום ההפסד שלהם להפועל כפר סבא.
ניב שהיה בסך הכל השופט הרביעי במשחק ולא הרגיש מאוים לרגע מאחר שענייני שיפוט לא היו במוקד במשחק הזה, צעד לעבר מכוניתו כשהוא מאובטח על ידי שוטר אחד בלבד. כך הצליחו אותם אוהדים לפגוע בו, זרקו עליו בקבוקים וירקו עליו. ניב נחתך בראשו ונפגע בעינו שהתנפחה והוא צריך לראות ביומיים הקרובים האם הוא יוכל לשפוט במחזור הקרוב בעקבות הפגיעה.
יתרון (6) 79
14:00

מ.ס בני יפו אורתודוכסים
(3+)

מכבי נתניה
על אף פערי הרמות הברורים, נתניה מקבלת כאן הפרש שערים די גדול לעבור. האורחת תעשה רוטציות בסגל, בני יפו תילחם עם כל מה שיש לה. זה יסתיים בניצחון נתנייתי בשלושה שערים בדיוק
סך הכל שערים טווחים (2-3) (6) 84
14:00

הפועל ירושלים

הפועל אום אל פאחם
אמנם מדובר בתקופות שונות וקבוצות שונות, אבל בכל המפגשים הקודמים בין השתיים נכבש שער אחד לכל היותר. בדרך כזאת או אחרת זה לא יפתיע אם גם המפגש הקרוב שייערך היום יהיה דל בשערים
רגיל (6) 140
17:00

גרימסבי

אולדהאם
גרימסבי מגיעה למפגש כשהיא נואשת לעצור רצף של שמונה משחקים ללא ניצחון בליגה, בעוד שאולדהאם מגיעה עם מומנטום חיובי לאחר ניצחון 3–1 על טרנמיר במחזור האחרון
תובע ההתאחדות לכדורגל עורך הדין גלעד ברגמן העמיד לדין את בני יהודה וניב אמור למסור עדות היום. באיגוד השופטים מזועזעים מהאירוע ומתכוונים להגביר את השמירה על השופטים שיוצאים לעבר המכוניות שלהם, ולא תמיד עוזבים את האצטדיונים עם מוניות ובליווי שוטרים. יושב ראש איגוד השופטים גיורא ענבר מתכוון לטפל באירוע הזה וכך גם המנכ"ל לירן וקסברגר ולא לוותר על כך שהשופטים יקבלו הגנה מלאה.
גורם באיגוד השופטים אמר היום: "לאן הגענו, שילד בן 13 מרשה לעצמו לירוק בפניו של אדם במקרה הזה שופט שהגיע לעשות את העבודה שלו? זו השפלה. זה נורא. והעונש צריך להיות חמור ביותר. ארד הרגיש את החתך בראשו ואת הדם שיורד רק כשהיה ברכבו. זה היה אירוע קשה מאוד כבר בפתיחת העונה".


