וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אל תצפו לזעזוע בשער הנבחרת: תמיכה גורפת בדניאל פרץ

10.9.2025 / 14:40

השוער חטף הרבה מאוד ביקורת אחרי החמישייה שספג מול איטליה, אבל בנבחרת תומכים בו באופן גורף. גם אם לא יהפוך לשוער הראשון של המבורג בחודש הקרוב, הוא ימשיך להיות שחקן בהרכב במדים הלאומיים

תיקתקנו, 10.9/ספורט1

תמיכה מקיר לקיר בנבחרת ישראל בדניאל פרץ. שוער הנבחרת אמור להמשיך לעמוד בשער גם בחודש הבא בצמד משחקי החוץ מול נורבגיה ומול איטליה במוקדמות מונדיאל 2026.

בנבחרת משוכנעים שהביקורות כלפי פרץ אתמול והיום מוגזמות. נכון שהשוער ספג חמישה שערים, חלקם מכדורים שביום טוב הוא היה לוקח, אבל זה לא גורם למישהו מהצוות המקצועי לחשוב שהשוער צריך לרדת לספסל - גם אם עד ההתכנסות הבאה בעוד חודש הוא לא יהיה השוער הפותח בהמבורג. יתרה מכך בנבחרת מציינים כי לאורך כל ההתכנסות, מהרגע שהנבחרת הגיעה לקישינייב, פרץ היה בדיוק אותו אדם ואותו שוער כפי שהיה בהתכנסויות הקודמות גם ברמה המקצועית וגם בהתנהלות האישית.

בנבחרת משוכנעים שהשוער הגיע מלא מוטיבציה לשני המשחקים על מנת להעלות גם באמצעות הנבחרת את קרנו בהמבורג. בסופו של דבר גם הגרמנים עקבו אחריו במשחק וידעו שמדובר במשחק בפרופיל גבוה מול נבחרת איטלקית ומכאן שפרץ, לטענת גורמים בנבחרת, הסתובב עם סל מלא באמביציה לקראת המשחקים.

דניאל פרץ, שוער נבחרת ישראל/רויטרס

מול מולדובה לא הייתה לפרץ עבודה ולכן עיקר תשומת הלב הייתה לעבר המשחק מול איטליה. באותה נשימה טוענים בנבחרת שפרץ הוא בדיוק מהטיפוסים שיידע להתגבר על הערב שבו הוא אסף חמישה כדורים מהרשת וכשמגיעים למשחק מול נורבגיה בחוץ בידיעה שהיא פייבוריטית ברורה לניצחון רב שערים, רק דברים טובים יכולים לקרות כי הסיכויים להפתעה, אפסיים בסיטואציה כזאת עבור השוער. כל זה מלמד על.כך שאין שום תוכנית לבצע זעזועים בשער הנבחרת.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully