כוכב העבר ואיש התקשורת בהווה, יניב קטן, התייחס אתמול (שלישי) בתוכניתו ברדיו חיפה לכך שמכבי חיפה עדיין לא הצליחה למצוא את החיזוק שהיא כל כך מחפשת.
קטן ביקר: "בתחילת העונה הלכו על גוני נאור ואיתן אזולאי וחשבו שזה יספיק. פתאום הבינו שלא. עכשיו איפה הביקורת שלי? שהכל בלחץ, הכל בפאניקה, הכל עכשיו ומהר. למה דברים לא מתוכננים? למה אין סדר? למה דברים לא הולכים בצורה יותר ברורה?"
הוא המשיך: "אנחנו מדברים פה על ניהול שאני חושב שהוא לא מספיק טוב ואני קורא לו אפילו חובבני וכועסים עלי, אבל זה לא מעניין אותי כי זו דעתי".
רגיל (6) 20
12:00

שנגחאי פורט
 

ז'ג'יאנג פרופשיונאל 
 
לאחר הפסד במשחק חוץ, שנגחאי פורט חייבת לחזור לנצח מולל קבוצה בינונית מאוד שסיימה ארבעה משחקים ברציפות בתיקו.
רגיל (6) 93
15:00

הפועל רמת גן
 

הפועל כפר שלם 
 
הפועל רמת גם עם מאמן חדש על הקווים, מסאי דגו, כבר השיגה ניצחון בגביע. במשחק ביתי מול קבוצה בינונית היא חייבת להשיג ניצחון בדרך אולי לעלייה.
יתרון (6) 210
21:15

אולימפיאקוס
 

הפועל תל אביב 
 (5.5+)
אם הפועל תל אביב רוצה להוכיח עוד יותר שהיא בצמרת בזכות ולא בחסד, ניצחון כאן יעשה את העבודה. כך או כך, יש לה סגל מספיק טוב כדי לפחות לעמוד בליין
יתרון (6) 237
21:30

באסקוניה
 (3.5+)

אנאדולו אפס 
 
אנאדולו קבוצה טובה יותר, ואין על כך בכלל ספק. באסקוניה אולי תצליח לקחת את המשחק הזה לכיוון צמוד יותר, אבל אנאדולו תנצח מעל הליין בסיום
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
 (2+)

ארסנל 
 
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה
 

בני סכנין 
 
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
על כך שיש מי שאומר שסילבה קאני יכול למלא את החלל העצום שהותיר עומר אצילי, אמר קטן: "בעבר דיברו פה שסברינה מזכיר בתנועות שלו את אצילי. זאת אחת הבדיחות הכי גדולות שנשמעו פה. אתה לא יכול להגיד שקאני מזכיר את אצילי, זה שני שחקנים מאוד שונים".
בנוגע לנהואל הוסיף: "כבר שנה ומשהו אומרים לי שנהואל זה צ'ארון שרי החדש. יש לי את התקווה, ואני נותן את הקרדיט לדייגו פלורס, שאולי באמת נהואל יפרע פה שטרות. זה מהנאיביות שלי, ואני לא אחד כזה בדרך כלל, אבל אני זורם עם זה. אני רוצה לראות אותו משחק ברצף במשך חודשיים כדי להבין באמת אם זה זה או לא זה".



