בנבחרת ישראל לא מקבלים הבוקר (שלישי) את הביקורות הקטלניות כלפי השוער דניאל פרץ. אמש בתום המשחק כשהנבחרת שבה למלון, צפו בצוות המקצועי שוב בקטעים נרחבים מהמשחק (5:4) ובשערים שספגה הנבחרת ולא נשמעה ביקורת כלפי השוער הישראלי.
מבחינת הנבחרת, אין עוררין על מעמדו של פרץ כשוער הבכיר של נבחרת ישראל אפילו כשכרגע אינו משחק כשוער הראשון של המבורג. בנבחרת היו ודאי רוצים שעד ההתכנסות בחודש הבא פרץ יפלס דרכו לעבר האפודה הבכירה בקבוצה הגרמנית, אבל גם אם הוא ימשיך להיות שוער המשנה, הוא צפוי להיות השוער הראשון של הנבחרת.
במחנה הנבחרת לא מוצאים שהוא אשם באופן חד משמעי באחד השערים שספגה הנבחרת ובכל מקרה רואים בפרץ עמוד תווך לשנים הקרובות, כך שאין שום כוונה לבצע מהפכות, מה עוד ששוער המשנה עומרי גלזר בכלל לא משחק כרגע בכוכב האדום בלגרד שרצתה למכור אותו למכבי תל אביב.
עבור מאמן הנבחרת רן בן שמעון, פרץ הוא מהדמויות המובילות של הכדורגל הישראלי והנבחרת בפרט, הן ברמה המקצועית, הן ברמת האישיות והמנהיגות והשוער יקבל את כל הגב שצריך על מנת שהוא יגיע לכל התכנסות של הנבחרת בהרגשה טובה ובתחושה שסומכים עליו. אלה לא רק ההופעות הטובות שהיו לפרץ בליגת האומות, אלא גם האמונה שהעתיד הגדול עוד מחכה לו.