וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מגיע לתקן: באייר לברקוזן מצאה מחליף לאריק טן האח

שבוע אחרי שההולנדי פוטר מאימון הקבוצה, קספר יולמאנד, מאמן נבחרת דנמרק לשעבר, מונה לתפקיד ויעמוד על הקווים עד 2027

תקציר: ורדר ברמן - באייר לברקוזן 3:3/ספורט1

שני מחזורים בלבד בבונדסליגה הגרמנית הפסיקו לבאייר לברקוזן על מנת להבין - אריק טן האח לא יהיה צ'אבי אלונסו - והקבוצה שרק לפני שנתיים זכתה בדאבל היסטורי פיטרה את המאמן ההולנדי. היום (שני) לברקוזן כבר הודיעה על מחליפו של טן האח בדמותו של קספר יולמאנד.

המאמן הדני בן ה-53 מוכר בעיקר בזכות עבודתו בשנים האחרונות בנבחרת דנמרק, כשהוביל אותה עד חצי גמר יורו 2020, ולפנ זה עבד בשלל תפקידים בנורדסלנד הדנית, גם כמאמן. בנוסף, יולמאנד כיהן גם כיועץ וכמאמן במיינץ הגרמנית, כך שזו המשרה השנייה שלו במדינה.

ינסה לתקן את הטעויות של טן האח. קספר יולמאנד/GettyImages, Shaun Botterill

ביולי 2024 סיים את תפקידו כמאמן דנמרק אחרי יורו כושל, והוא יחליף את טן האח שמתקשה להרים את הקריירה שלו אחרי הכישלון החרוץ במנצ'סטר יונייטד.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully