אחרי מנוחה של כמעט שבוע מכבי תל אביב חזרה אתמול (ראשון) להתאמן בקרית שלום ללא שחקני הנבחרת הלאומית וזרים נוספים שיצאו למשימות במדי הנבחרות שלהם.
האלופה עומדת להיכנס ללוח זמנים אינטנסיבי במיוחד החל מהשבת הקרובה ומאחר שהיא ביקשה להקדים את משחק הבית הראשון שלה בליגה האירופית מול דינמו זאגרב מיום חמישי (צאת יום הכיפורים) ליום שלישי שלפני יום הכיפורים, היא למעשה שואפת לקיים לוח זמנים יוצא דופן של שישה משחקים ב-17 ימים בלבד.
זה יתחיל בשבת הקרובה מול עירוני טבריה בחוץ. לאחר מכן, באמצע השבוע הבא, ייערך ביום שלישי משחק ההשלמה הדחוי מהמחזור הראשון עם משחק חוץ מול הפועל פתח תקווה, ובשבת שלאחר מכן תקיים הקבוצה את משחקה מול הפועל ירושלים. ואז, בעוד כשבועיים תיכנס מכבי תל אביב למעגל התחרויות בליגה האירופית ותקיים את המחזור הראשון שלה מול פאוק סלוניקי בחוץ ב-24 בספטמבר - משחק שייערך כבר ביום רביעי בחג של ראש השנה.
יתרון (7) 113
17:00

ברנלי
(2+)

ארסנל
הליין לא מקל על הסימון ובכל זאת, ההתקפה של ארסנל כל כך מוכשרת שלברנלי יהיה יותר מדי קשה לעצור אותה. גם בחלק ההגנתי האורחת עם יתרון עצום וממעטת לספוג. ארסנל ביותר משני שערים
רגיל (7) 181
18:30

הפועל פתח תקווה

בני סכנין
קשה מאוד לראות כאן פייבוריטית אמיתית, שתי הקבוצות די משלימות אחת את השנייה מבחינה הגנתית והתקפית. תיקו
לאחר מכן תחזור מכבי תל אביב לקיים משחק חוץ בליגה מול בני סכנין אותו היא מקווה לקיים ביום שבת, אם תקבל היתר מאופ"א לשחק ביום שלישי מול דינמו זאגרב. אם זה יקרה, הרי שהצהובים יסדרו לעצמם רצף של שישה משחקים - ארבעה בליגת העל ושניים בליגה האירופית - תוך 17 ימים בלבד.


