אחרי מנוחה של כמעט שבוע מכבי תל אביב חזרה אתמול (ראשון) להתאמן בקרית שלום ללא שחקני הנבחרת הלאומית וזרים נוספים שיצאו למשימות במדי הנבחרות שלהם.
האלופה עומדת להיכנס ללוח זמנים אינטנסיבי במיוחד החל מהשבת הקרובה ומאחר שהיא ביקשה להקדים את משחק הבית הראשון שלה בליגה האירופית מול דינמו זאגרב מיום חמישי (צאת יום הכיפורים) ליום שלישי שלפני יום הכיפורים, היא למעשה שואפת לקיים לוח זמנים יוצא דופן של שישה משחקים ב-17 ימים בלבד.
זה יתחיל בשבת הקרובה מול עירוני טבריה בחוץ. לאחר מכן, באמצע השבוע הבא, ייערך ביום שלישי משחק ההשלמה הדחוי מהמחזור הראשון עם משחק חוץ מול הפועל פתח תקווה, ובשבת שלאחר מכן תקיים הקבוצה את משחקה מול הפועל ירושלים. ואז, בעוד כשבועיים תיכנס מכבי תל אביב למעגל התחרויות בליגה האירופית ותקיים את המחזור הראשון שלה מול פאוק סלוניקי בחוץ ב-24 בספטמבר - משחק שייערך כבר ביום רביעי בחג של ראש השנה.
יתרון (7) 180
17:15

ברצלונה

אתלטיק בילבאו
(1+)
אחרי הרבה מאוד זמן חוזרת ברצלונה למגרשה הביתי, אצטדיון הקאמפ נואו. אמנם עדיין לא בתפוסה מלאה, אבל ברצלונה לא תיתן לאירוע הזה להסתיים בלי חגיגה שלה על הדשא
רגיל (7) 219
19:00

פיורנטינה

יובנטוס
פיורנטינה שממוקמת במקום האחרון בליגה ועדיין מחפשת את הניצחון הראשון שלה העונה תארח את יובנטוס שמדורגת במקום השישי. יובנטוס צפויה לנצל את פערי האיכויות כדי לנצח ולצמצם את הפער מהפסגה
לאחר מכן תחזור מכבי תל אביב לקיים משחק חוץ בליגה מול בני סכנין אותו היא מקווה לקיים ביום שבת, אם תקבל היתר מאופ"א לשחק ביום שלישי מול דינמו זאגרב. אם זה יקרה, הרי שהצהובים יסדרו לעצמם רצף של שישה משחקים - ארבעה בליגת העל ושניים בליגה האירופית - תוך 17 ימים בלבד.


