מחזיקת הגביע הפועל באר שבע, ממשיכה בנסיונות לחזק את הקבוצה, כאשר מירב המאמצים מרוכזים כעת במציאת בלם זר שיגיע לישראל עד מועד סגירת חלון ההעברות בעוד 10 ימים. לבאר שבע יש מספר בלמים זרים מועמדים, והיא נמצאת כעת בין השאר במשא ומתן עם הבלם הסנגלי, ג'יבריל דיופ בן ה-26, שחקנה של יברדון ספורט מהליגה השנייה בשוויץ, במדיה רשם שש הופעות מתחילת העונה הנוכחית.
דיופ שיחק בעברו גם בליגה המרוקנית ובקבוצת ויקינג מהליגה הנורבגית. מתחילת הקיץ מחפשים בבאר שבע בלם זר לחיזוק החלק האחורי, כאשר המאמצים למצוא חיזוק אף התגברו אחרי פציעתו של הבלם הפורטוגלי מיגל ויטור, שסובל מקרע במיניסקוס וצפוי להיעדרות ממושכת.
יתרון (4) 148
20:30

מונאקו

ז'לגיריס קובנה
(7+)
מונאקו פתחה מעולה את העונה בסופרקאפ הצרפתי ובליגה כשהיא מביסה אל היריבות שלה. קובנה בשנים האחרונות לא הצליחה לבלוט ביורוליג. במשחק הפתיחה של שתיהן, מונאקו בביתה תנסה להביס.
יתרון (4) 166
21:00

ליון-וילרבאן
(2+)

ולנסיה
וילרבאן היא אחת הקבוצות החלשות העונה במפעל והיכולת שלה בליגה החלשה שלה פחות רלוונטית. ולנסיה עם הרבה תקוות ואחרי ניצחון ענק על ריאל. הספרדים יצליחו לנצח כאן
מי שצפוי לעזוב בקרוב את הקבוצה הוא החלוץ ארנולד גאריטה, שלא נמצא בתוכניות של הצוות המקצועי, כאשר עזיבה שלו תפנה משבצת של זר בסגל.